14 Червня 2018
Новини

На Рівненщині перехожий витягнув із води непритомного чоловіка

На Рівненщині перехожий витягнув із води непритомного чоловіка

Інцидент трапився у селі Опарипси, Радивилівського району у Рівненській області на ставку «Молодіжний».

Як інформує головне управління ДСНС України у Рівненській області, до Служби порятунку Рівненщини за номером «101» надійшло повідомлення від чергового швидкої медичної допомоги, що в тоне чоловік, медикам знадобиться допомога рятувальників.

На місце події негайно було направлено рятувальників 7-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Радивилів. Прибувши на місце події виявилось, що до приїзду співробітників ДСНС потерпілого врятував перехожий Володимир Ліщина.

З його слів, він разом з дитиною прогулювався по пляжу, як раптом помітив, що в воді топиться чоловік. Не гаючи часу Володимир кинувся в воду, підплив до чоловіка, який був уже непритомний.

Володимир негайно витягнув його на берег та розпочав надавати першу долікарську допомогу. Паралельно з наданням долікарської допомоги він викликав швидку. Черговий швидкої який отримав виклик, викликав рятувальників.

За декілька хвилин до місця виклику прибуло чергове відділення рятувальників 7-ї державної пожежно-рятувальної частини, потопаючий вже був в кареті швидкої. Потерпілого оперативно було госпіталізовано в реанімаційне відділення Радивилівської ЦРЛ.

Рятувальники кажуть, що якби не вчасні та кваліфіковані дії Володимира Ліщини чоловік потонув би.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, рятувальники, рівне
В тему

Останні матеріали