14 Червня 2018
Новини

14 червня: кого привітати з днем ангела

14 червня: кого привітати з днем ангела

Цього дня відзначають іменини Тамара і Макар, а також Агапіт, Діонісій.

Як ім’я вплинуло на формування характеру нинішніх іменинників та яка доля чекає на «винуватців свята»?

ТАМАРА

Ім’я Тамара має давньоєврейські коріння і походить від слова «Тамара», що в перекладі означає «фінікова пальма».

Тамара не любить монотонного життя і тому намагається його чимось урізноманітнити. Тамара природжена артистка, вона любить, щоб на неї звертали увагу гості або глядачі. Перед батьками грає роль слухняною дочки. Може заздрити своїм подругам, які красивіші і в чомусь успішніші. Однак, в своєму житті вона влаштовується краще, ніж вони. Тамара має дуже різноманітні інтереси. Вона любить мріяти і фантазувати. У спілкуванні з оточуючими ця жінка досить мила і повністю доступна для вислуховування чиїхось думок. Навіть дітям легко говорити і гратися з нею. Що б вона не робила, все у неї виходить на високому рівні, тому що вона володіє такими якостями, як обов’язковість і працьовитість. Часом Тамара може критикувати чиїсь дії, при цьому прагне зайняти становище лідера.

У неї нерідко виникають конфлікти з оточуючими людьми. Тамара дуже суворо ставиться до самої себе, тому не дозволяє емоціям і почуттям переходити за край, якщо щось трапляється в її житті. Але в той же час, вона готова вислухати і по можливості допомогти тому, у кого сталося якесь нещастя. Відразу після того, як Тамара виходить заміж, починають проявлятися деякі особливості її характеру. Наприклад, вона прагне зайняти в сім’ї лідируюче становище. І це іноді може призвести до розлучення. Однак зі свого боку домочадці цієї вольової жінки деколи надмірно користуються її енергією і добротою. Тамара – економна господиня, однак якщо справа стосується покупки чого–небудь для дітей, навіть ціна не зможе зупинити її.

Вона любляча і турботлива мати, а також ця жінка – ніжна і віддана дружина. Вона легко знаходить привід для ревнощів і не посоромиться влаштувати сцену при чужих людях. Тамара прагне створити в своєму будинку комфорт і затишок, що у неї непогано виходить. Смачно і ситно готує. Тамара може вдало проявити себе як у жіночих, так і в чоловічих професіях. Навіть якщо обрана робота не буде пов’язана з мистецтвом і творчістю, то Тамара все одно знайде застосування своїм талантам в цій сфері. Її приваблює медична та освітня галузь. Однак, крім того, що вона може стати хорошим медиком, учителем або вихователем, Тамара зможе домогтися успіху і в ролі адміністратора, бізнесмена і навіть водія.

МАКАР

Ім’я Макар означає «благословенний», «блаженний», «щасливий».

Маленький Макар – примхливий хлопчик з нестійким характером. Він товариський, добродушний і відповідальний, у нього багато знайомих і друзів. Макар завжди домагається того, чого хоче, Бо він цілеспрямований і працьовитий. Макар від природи обдарований і талановитий, але дуже часто розтрачує свої здібності даремно. У школі Макар вчиться добре, батькам особливих клопотів не завжає. По закінченні школи він точно знає, ким хоче бути, тому що вибирає ту спеціальність, яка йому цікава і в якій він розбирається. Причому престижність вподобаної професії не має для нього ніякого значення. Досить часто Макар стає педагогом, музикантом, каменярем, інженером.

Характеристика імені Макар говорить про те, що він володіє нестандартним мисленням, може знаходити вихід із будь–якої життєвої ситуації, не піддається впливу інших людей, завжди відстоює свою точку зору. У конфліктних ситуаціях Макар дипломатичний і урівноважений. Тільки сильний стрес може стати причиною того, що він прилюдно проявить свої емоції.

Макар завжди вважає, що він усе знає краще за всіх, але при цьому йому вистачає такту не нав’язувати оточуючим особисту думку. У компанії він не намагається звернути на себе увагу, але його внутрішня енергія притягує до нього людей і заряджає всіх позитивом. Макар – цінний і вірний друг, він завжди допоможе тому, хто опинився в біді. І словом, і ділом візьме активну участь у вирішенні проблем свого товариша.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, день ангела
В тему