12 Червня 2018
Новини

12 червня: кого привітати з днем ангела

12 червня: кого привітати з днем ангела

Цього дня відзначають іменини Антоніна, Василь, Назар.

Як ім’я вплинуло на формування характеру нинішніх іменинників та яка доля чекає на «винуватців свята»?

АНТОНІНА

Ім’я Антоніна походить від назви давньої римської династії Антоніо. Імовірно воно походить від грецького слова «antao». У перекладі це слово означає «вступає в бій», «змагатися в силі», «протистоїть», «противниця», «гідна похвали».

В імені Антоніна зібрані і життєрадісність, і добродушність. Але в той же час у власниці цього імені існує дві особи. Як це проявляється? У дитинстві Антоніна доброзичлива, привітна і весела. Вона дуже добре засвоює будь–яку інформацію, і це допомагає Тоні в шкільні роки врівноважити властиві їй грайливість і непосидючість. І ось в цей час в дівчинці Антоніні прокидається інша особу її імені – вона стає більш урівноваженою. Хоча зовні такі зміни, як правило, не помітні. Просто Тоня стане більш обачною в прояві добродушності і життєрадісності. Тепер її приваблюють не самі ігри, а можливість досягати якихось поставлених цілей. Звичайно, іноді у Тоні з’являється величезне бажання командувати і керувати, особливо якщо у неї є молодші брати чи сестри. З неї виходить хороша помічниця для мами.

Антоніна може бути вчителем, лікарем, кравчинею або вихователем. У неї спостерігаються непогані організаторські здібності, але якщо вона обійме посаду керівника, у неї може проявитися сильне бажання командувати і панувати. Антоніна чудово може поєднувати любов до своїх ближніх з любов’ю до себе. Це дозволяє їй бути прекрасною господинею і люблячою, турботливою матір’ю та дружиною. Всі свої сили вона спрямовує на те, щоб сім’я була щаслива і в достатку. Тоня завжди приготує дуже смачний обід, ретельно прибере в квартирі, створивши затишок, і сходить в магазин, де купить тільки найкращі продукти для своїх улюблених людей. Така якість, як добродушність, допомагає їй створити в сім’ї прекрасну атмосферу благополуччя і веселощів. Найважливіше, щоб надлишковий прагматизм, властивий Антоніні, не зміг зруйнувати все те, що вона робить для сім’ї.

Антоніна дуже товариська і має багато подруг, а також користується хорошим успіхом у чоловіків. І, звичайно, має багато шанувальників. Якщо Ви хочете поділитися з Антоніною якимось секретом, краще попередньо переконатися в її зацікавленості зберігати Вашу таємницю. Тоня у всьому шукає вигоду і навіть в цьому питанні не пропустить можливості використовувати його в своїх інтересах.

ВАСИЛЬ

Ім’я походить від давньогрецького слова, яке означає "царський, царствений".

Василь у дитинстві дуже любить гратися зі звірятами й пташками, ніколи не скривдить беззахисну істоту. Вася – мазунчик бабусь і дідусів. Йому постійно необхідно перебувати в товаристві однолітків. Спілкування із друзями у Василя на першому місці. Він може вступити в конфлікт із дружиною, щоб не допустити обмеження інтересів товариша. Йому подобається його робота, але він не буде прагнути до першості у своїй справі, щоб не зачепити честолюбні помисли своїх друзів. Одна з небагатьох негативних якостей Василя – це пристрасть до спиртного.

НАЗАР

Ім’я Назар має кілька версій походження: від латинского імені Nazarius, яке означає «той, хто родом з Назарету», «назаретянин»; з івриту означає «присвятив себе Господові». У дитинстві Назар товариський, рухливий. Він займається футболом і акробатикою, їздить на велосипеді. Назар володіє багатою уявою і захоплюється читанням. Народжений в липні, Назар дуже схожий на матір.

Він закритий від оточуючих, рішення приймає обдумано і серйозно, але мало як проявляє себе в житті. Чоловік з цим ім’ям прагне до забезпеченої, спокійного життя. У нього є явні здібності і тяга до управління великим господарством. У чоловікові з цим ім’ям відчувається владна, сильна людина. Свою даму Назар завойовує обережно, не вдається до тиску. Шлюб для цього чоловіка можливий тільки за взаємної любові. Майбутня дружина повинна підходити Назару під його вимоги, вона повинна бути максимально наближена до його ідеалу – бути ласкавою, ніжною, терпимою. Допомогу подруги життя Назар цінує понад усе.

Дружина цієї людини повинна бути послідовною і сильною, повинна допомогти своєму чоловікові знайти віру в себе і в свою цінність. У важкі моменти життя обраниця Назара повинна допомогти прийняти важливе рішення, постаратися розвіяти сумніви чоловіка і затвердити в свідомості власної правоти.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, день ангела
В тему