9 Червня 2018
Новини

У Китаї трирічний малюк нагодував брата-немовля шурупами

У Китаї трирічний малюк нагодував брата-немовля шурупами

В КНР трирічний хлопчик згодував крихітному братикові три шурупи, поки мати ненадовго відлучилася. Немовля мало не померло після того, як старший брат «нагодував» його трьома металевими шурупами. Обоє діток залишилися без нагляду дорослих, коли мама ненадовго вибігла залагодити якісь справи. Жінка довірила трирічному сину наглянути за меншеньким братиком, якому було всього 37 днів від народження. Пише видання «Метро».

Та коли китаянка повернулася додому, то побачила, що її менший син пускає ротом піну, і негайно виїхала з малям в лікарню. Сталося це минулого вівторка.

Місцеві лікарі швидко виявили причину стану немовляти. Та через ризикованість процедури вилучення шурупів з крихітного стравоходу відмовили сім’ї у цьому. Натомість скерували до дитячої лікарні Чженчжоу у провінції Хенань, що в Центральному Китаї, де була зібрана невелика команда експертів.

Після рентгенологічного дослідження керівник гастроентерології доктор Лі Сяокін знайшов три великі гвинти, що застрягли в шлуночку дитини, і підготував хлопчика для ендоскопії, щоб видалити сторонні об’єкти. Медики використали найтонший гастроскоп та магніт для вилучення шурупів, які ще були в шлунку хлопчика. На щастя, травний тракт немовляти через шурупи майже не постраждав і все завершилося добре.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, китай, діти
В тему