9 Червня 2018
Новини

У Мецці на очах у тисяч людей один з прочан скоїв самогубство (відео 16+)

У Мецці на очах у тисяч людей один з прочан скоїв самогубство (відео 16+)

В самому серці мусульманської релігії стався шоковий випадок.

У Мецці, Саудівська Аравія, куди з усього світу стікаються для поклоніння святині люди, що сповідують іслам, напередодні, 8 червня, стався трагічний інцидент. На очах у стовпотворіння людей один із паломників скоїв суїцид. Пише видання «Метро».

Чоловік стрибнув із самісінького даху Великої мечеті Мекки перед тисячами одновірців. Згідно із офіційною заявою влади саудівської Аравії, іноземний паломник загину одразу після удару об землю о 20:20 минулого вечора.

Кадри, відзняті очевидцями у мечеті, показують, як чоловік падає у хвилини, коли потік мусульман саме стікається на п’ятничну молитву священного для сповідників цієї релігії місяця Рамадана.

Окремі саудівські ЗМІ повідомили, що самогубця – 26-літній француз, котрий прийняв іслам. У заяві, зробленій поліцією через державну агенцію «Саудівська преса», сказано: «) 20.20 іноземний громадянин кинувся з даху великої мечеті на перший поверх обхідного нефа, що призвело до його негайної смерті».

Слідчі встановлюють мотиви, які могли підштовхнути молодого чоловіка вкоротити собі віку.

Поліція та медики відчайдушно намагалися реанімувати самовбивцю, але нічого не змогли вдіяти. Відео трагічного інциденту вже потрапили в Мережу.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, саудівська аравія, самогубство
В тему