8 Червня 2018
Новини

23-річний п’яничка вкрав авто, розбив його та втік з місця аварії

23-річний п’яничка вкрав авто, розбив його та втік з місця аварії

7 червня, близько полудня, в селі Шубранці Заставнівського району (Чернівецька область) 58-річний чернівчанин повідомив поліцію про те, що хтось украв його авто. Легковик «Пежо-Партнер» червоного кольору був припаркований на узбіччі дороги.

Про це повідомляє видання «Промінь».

Після викрадення автомобіля зловмисник поїхав кататися на ньому вулицями села. Не впоравшись з керуванням, викрадач в’їхав в огорожу і втік з місця події.

Працівники сектору реагування патрульної поліції спільно зі слідчо-оперативною групою та оперативниками кримінальної поліції Заставнівського відділення поліції гарячими слідами встановили особу правопорушника.

Ним виявився 23-річний місцевий житель. Чоловік уже неодноразово потрапляв у поле зору поліції за крадіжки та різного роду правопорушення, за які відбував випробувальний термін. Медичне освідчення викрадача показало, що рівень алкоголю в крові майже в 13 разів перевищував норму.

Наразі молодику вже повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого частиною 2 статті 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Слідчі готують клопотання щодо обрання запобіжного заходу, повідомляє Відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, кримінал, крадіжка, дтп, поліція, чернівці
В тему