8 Червня 2018
Новини

Шлюб однієї з найкрасивіших пар України розвалився

Шлюб однієї з найкрасивіших пар України розвалився

Юрія та Христину Бардаш називали однією з найкрасивіших пар сучасного українського шоу-бізнесу. Проте ідеальне сімейне подружжя винесло на потіху публіки скандал.

Музикант, хореограф і продюсер Юрій Бардаш написав незвичайний пост про зраду дружини, чим поставив всю Мережу на вуха.

Юрій Бардаш відомий як продюсер таких популярних груп як «Quest Pistols», «Quest Pistols Show», «Нерви», «Гриби». Він же виступав у ролі продюсера власної дружини – 27-річної Христини Бардаш, яка зараз співає під псевдонімом Луна.

І ось, декілька годин тому, в ФБ Юрій Бардаш під напливом емоцій написав довгий, непростий і дуже емоційний пост, з якого зрозуміло, що його дружина Христина зрадила його зі своїм саунд-продюсером Олександром Волощуком.

Звичайно ж, після численних коментарів та осуду зі сторони публіки продюсер пост видалив, але ошелешені користувачі встигнули зробити скріншоти.

Про що ж написав Юрій Бардаш?

Обережно, в тексті присутня нецензурна лексика 18+.

Звичайно ж, залишитися поза конфліктом не вдалося і Луні з Волощуком. Стало відомо, що справи Бардаша і Христини погані і пара ймовірніше всього розлучиться. В свою чергу Олександр Волощук звинуватив продюсера в тому, що він бив дружину.

Гнівний пост Юрій Бардаш видалив, а Луна в Instagram зізналася, що не тримає зла на горе-чоловіка.

Нагадаємо, що Луна познайомилася з Бардашом коли їй було 19. Він старший за дівчину на 8 років і на той момент вже створив групу «Quest Pistols». У 2010 році пара на час переїхала в США, де у них народився син Георгій. За словами Христини, стимулом до початку сольної кар'єри послужила післяродова депресія і тимчасовий розрив з чоловіком.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, шоу-бізнес
В тему