8 Червня 2018
Новини

8 червня: кого привітати з днем ангела

8 червня: кого привітати з днем ангела

Цього дня відзначають іменини Юрій (Георгій) та Олена.

Як ім’я вплинуло на формування характеру нинішніх іменинників та яка доля чекає на «винуватців свята»?

ЮРІЙ (ГЕОРГІЙ)

Ім’я походить від давньогрецького слова "георгос", що означає "хлібороб".

У дитячому віці Георгій тримається трохи осторонь від своїх однолітків.

Уміє вислухувати свого співрозмовника, йому можна довіритися в особливій ситуації. Він може зберегти чужу таємницю. Здатний добре викладати свої думки в писемній формі. У будь–якій роботі дуже ретельно й серйозно ставиться до дорученої справи.

ОЛЕНА

У переладі – «обрана», «світла». Маленькою Олена любить слухати казки. Тримається дещо відособлено, особливо серед однолітків, живе своїм внутрішнім світом. Вельми довірлива, але коли хтось скористається цією її якістю і обдурить її, Олена обов’язково покарає ошуканця, виявивши при цьому неабияку винахідливість. Олена з легкістю захоплюється новою справою. Намагається в’язати, строчити, розшивати. Їй подобається витонченість в речах. Уроки вчить час від часу, але, маючи гарну пам’ять, непогано встигає в школі. Їй властиві рухливість і любов до спорту Олена товариська, сприйнятлива та довірлива. Хоча дівчина не володіє особливим почуттям гумору, вона спокійно і некритично сприймає думку інших.

Як жінка Олена зачаровує і притягує. Дівчині властиве вроджене почуття прекрасного, вона потребує тепла і ласки. Однак, іноді вона відкладає справи в довгий ящик. Олена турботлива і уважна до близьких, життєрадісна і оптимістична. У світі, де живуть коштовності, палаци і пишні прийоми, Олені найкомфортніше. У дитинстві Олена сором’язлива. Вона життєрадісна, емоційна, володіє бурхливою фантазією. Єдиний вихід тоді – це видати Олену заміж. Бо коли вона знаходить свого єдиного, то кладе все своє життя до його ніг. Олена має поступливий характер, вона вміє знаходити спільну мову з людьми і уникає зайвих конфліктів. Крім того, дівчина не позбавлена ??інтуїції, яка вірно служить її життєвим планам. Для чоловіків Олена надзвичайно приваблива. Вона з величезною силою хвилює, захоплює своїх шанувальників. Однак супутником її життя зможе стати тільки чоловік–батько, той, який спокійно витримає її витівки.

Любов в душі Олени частіше з’являється разом зі стражданням до того, хто потребує допомоги, а ось на жагучу любов вона, швидше за все, відповість не з такою ж пристрастю. Олена не дозволяє роботі і захопленням ставати важливішими за чоловіка, але і в сім’ї вона не розчиняється повністю. Хоча Олена – турботлива мати, пелюшки і побут ніколи не будуть для неї на першому плані. У стінах свого будинку вона розраховує бачити затишок і спокій. Вона часто захоплюється спокійними, домашніми заняттями, на кшталт в’язання або вишивки. Олена дуже добре вміє спілкуватися з людьми, тому її професія повинна бути пов’язана саме з цим. Її завжди цікавить все, що пов’язане з прекрасним. Тому часто її вибір падає на кар’єру художниці або манекенниці.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, день ангела
В тему