7 Червня 2018
Новини

Місячний календар на четвер, 7 червня 2018 - день пізнання своєї Долі

Місячний календар на четвер, 7 червня 2018 - день пізнання своєї Долі

7 червня 2018 року в 12:00 – 23 місячний день. День пізнання своєї Долі. Зовнішні витрати енергетики даремні або малоефективні.

Рекомендується зберігати стан внутрішньої концентрації, передає mirkosmosa.ru.

Уникайте суєти. Активність в цей день – даремна витрата сил. Сприятливо оцінювати результати своєї праці, прожитий період. День невгамовних апетитів, бійок, авантюр. Злостивість і агресія пронизують цей день. Необхідно втихомирювати себе, щоб не пошкодувати потім про свої дії і слова.

Життєздатність людського організму знижується. Він швидше втомлюється, його реакції сповільнюються. Людина втрачає енергію і стає менш активною. У цей період емоційного і фізичного спаду доцільніше займатися справами, які не вимагають особливих зусиль. Цей день допоможе зміцнити ваш авторитет, підвищить самооцінку і віру у власні сили.

Місяць у знаку Риби. Період для роботи людей мистецтва, творчих професій (поетів, музикантів, художників). Якщо ви давно хотіли зайнятися благодійною діяльністю, то зараз для цього відповідний момент. Це час також сприятливий для налагодження контактів з керівництвом пивоварних заводів, з посадовими особами, пов'язаними з рибною, нафтохімічною промисловістю і випуском алкогольної продукції.

Сприятливо відвідування лазні, сауни, басейну або відпочинок поблизу водойми (особливо на морі).

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, місячний календар
В тему