5 Червня 2018
Новини

5 червня: кого привітати з днем ангела

5 червня: кого привітати з днем ангела

Цього дня відзначають іменини чоловіки з іменем Михайло.

Як ім’я вплинуло на формування характеру нинішніх іменинників та яка доля чекає на «винуватців свята»?

МИХАЙЛО

У перекладі означає «подібний до Бога». 

У дитинстві Михайло чарівний, ніжний, жадібний до ласки, дуже красивий і розумний. Його тягне до прекрасного, і часто від самого народження він оточений красивими речами, предметами мистецтва. Михайли прагнуть догодити всім і жити в гармонії з іншими.

В основному Михайло росте здоровою дитиною. Він привабливий, розумний, але в колективі відлюдний. На людях створює образ благополучної людини, а в душі страждає від самотності. Схильний замикатися в собі, зайво суб’єктивний. Необхідно з дитинства відволікати такого хлопчика від його думок.

Михайло дисциплінований, цього вимагає і від інших. Ретельно підбирає розумних та інтелігентних друзів, яким відданий назавжди.

Він дуже ретельно все вибирає: одяг, книги або професію. Крім того, Михайли – прекрасні друзі, доступні, щедрі та гостинні, які легко можуть поділитися всім. Здебільшого Михайли – екстраверти, товариські, але під впливом близьких і членів їхніх сімей. Вони активні й працюють, навіть якщо темпи роботи є нерівномірними. Михайли завжди шукають другу половинку. Першорядне значення для них має сім’я, вони уважні. Михайли часто стають лікарями, юристами, вчителями, так як люблять почуватися корисними. Здатні стати керівниками найвищого рівня.

Дуже чутливий до поразок і невдач, що травмуватимуть його гордість. Працює для досягнення мети, а не для радості несподіваних відкриттів. Михайлу подобається медицина, він може успішно займатися підприємництвом. Стосунки з оточенням у Михайла складаються не відразу, він обережний, нерішучий. Уважно прислухається до внутрішнього голосу, володіє хорошою інтуїцією. Вміло приховує свою чутливість. Одна з основних його рис – висока моральність. При ньому краще не жартувати про норми моралі. У Михайла сильна воля, він повністю контролює свої почуття.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, день ангела
В тему