4 Червня 2018
Новини

MELOVIN розповів як ставиться до геїв та яким би став, маючи дівчину

MELOVIN розповів як ставиться до геїв та яким би став, маючи дівчину

Мабуть, більше ніж милозвучні композиції Кості Бочарова, відомим під псевдонімом MELOVIN, фанатів цікавить його особисте життя.

Шанувальники роздумували над тим, чи вільне серце артиста. В одному з останніх інтерв'ю MELOVIN не тільки розповів про особисте життя, а й розставив крапки над «і» щодо своєї орієнтації.

21-річний Костя Бочаров зізнався, що неодноразово отримував недвозначні натяки від чоловіків. Але запевнив, що йому подобаються представниці жіночої статі. Хоча ту, єдину MELOVIN ще не знайшов.

Читайте також: MELOVIN впевнений, що його перемога - це любов фанатів (фото)

«В Европе было несколько моментов с определенными намеками на дружбу. Положительно отношусь к людям с нетрадиционной сексуальной ориентацией, главное, чтобы им было хорошо, и они были счастливы. Но затянуть меня в свои сети – никогда. Меня вообще невозможно никуда насильно затащить, я – сильный и уверенный в себе человек. Если бы мое сердце уже принадлежало какой-то девушке, не успел бы ни музыкой заниматься, ни подготовкой к Евровидению. В жизни все происходит не случайно. Но невозможно предсказать, с кем я буду в будущем», – розповів артист у одному з інтерв’ю.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, шоу-бізнес, melovin, костя бочаров
В тему