3 Червня 2018
Новини

«Всі ми родом з дитинства»: у Луцьку в розпалі дитячий фестиваль добра

«Всі ми родом з дитинства»: у Луцьку в розпалі дитячий фестиваль добра

Сьогодні на території КРЦ «Адреналін Cіті», що у Луцьку, проходить дитячий фестиваль добра «Всі ми родом з дитинства», організований КРЦ спільно із Луцькою міською радою.

В неділю, 3 червня, у Луцьку триває продовження Міжнародного дня захисту прав дітей. Чергові розваги для малечі організували Управління соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Луцької міської ради спільно з культурно-розважальним центром «Адреналін Сіті».

На території комплексу розміщені різні локації, де можна знайти розваги на будь-який смак. За розважальну програму на святі відповідає творча студія Наталії Журавльової. Зокрема, малечі на личках безкоштовно малюють аквагрим, дітлахи під наглядом дорослих стрибають на батутах, а також усі разом маленькі учасники свята створять спільну творчу картину «Всі ми родом з дитинства».

Крім того, у розкладі цікавенного та яскравого дійства для малюків та їхнім мам і татів, бабусь і дідусів: майстер-класи, на яких можна розкрити свої творчі таланти; веселі розваги, конкурси з аніматорами та ростовими ляльками для найменшеньких, квести та ігри для всієї родини, святковий ярмарок, виступи творчих колективів.

Також маленькі й великі гості фестивалю зможуть зробити безліч яскравих світлин у цікавих фотозонах і почастуватися здоровою та корисною їжею.

А крім того, на завершення фесту серед його гостей буде розіграний чудовий приз – путівку до літнього дитячого табору «Адреналін Сіті».  Культурно-розважальний центр запрошує юних волинян віком від 6 до 14 років провести літо у компанії однолітків весело та змістовно у літньому таборі-2018.Тут дітей чекають безліч цікавих розваг, різноманітні майстер-класи, туристичні походи та пізнавальні екскурсії. Перші заїзди стартують уже 4 червня.

Відзначимо, що упродовж трьох перших днів червня Управління соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Луцької міської ради організувало чимало заходів для маленьких волинян. Зокрема, минулої п’ятниці відбулося дитяче свято поблизу луцького РАЦСу, вчора у «Порт Сіті» проходив захід для дітей, батьки яких загинули в АТО, а сьогодні – кульмінація триденного свята, наповненого дитячим сміхом, у «Адреналін Сіті».

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, луцьк, діти, фестиваль, луцька міська рада
В тему