3 Червня 2018
Новини

Запорізького «стрітрейсера», що вбив на тротуарі матір і дитя, можуть відпустити за браком доказів

Запорізького «стрітрейсера», що вбив на тротуарі матір і дитя, можуть відпустити за браком доказів

Запорізькі поліцейські розшукують очевидців, які на власні очі бачили БМВ 330 на литовській реєстрації, що вчора, близько о пів на шосту вечора, здійснила наїзд на матір і її маленьку дитину. Правоохоронці звертаються до запорожців і гостей міста: якщо ваш відеореєстратор зафіксував водія і пасажирів чи ви бачили, хто перебував за кермом авто, терміново дзвоніть за номером «102». Зараз важлива будь-яка інформація, інакше зловмисників можуть відпустити через брак доказів. Пише видання «Індустріалка».

Нагадаємо, в неділю, 3 червня, в Запоріжжі сталася трагедія на набережній недалеко від Вознесеновського ринку. Іномарка БМВ на литовських «єврбляхах» на величезній швидкості (понад 100 км/год) збила матір та її 5-літню доньку, які прогулювалися по тротуару. Обидві потерпілі загинули: дівчинка – в кареті швидкої допомоги, її мама – в реанімації.

Попередньо, водій «Бехи» з литовськими номерами, що збила на смерть двох людей, ув’язався у незаконну вуличну гонку зі ще одним автомобілем. Водієві другого транспортного засобу вдалося втекти з місця подій. А БМВ після наїзду на пішоходів врізався в ялину.

За деякими даними, кермувальник БМВ теж намагався зникнути з місця трагедії, та йому не вдалося. Він був затриманий. Імовірно, винуватець загибелі мами і дівчинки отримав перелам хребта.

За даними правоохоронців, гальмівний шлях авто становив 120 метрів.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, запоріжжя, кримінал, дтп, смерть, євробляхи
В тему