3 Червня 2018
Новини

У Рівному прощаються із загиблим в ДТП фотокором «Четвертої Влади»

У Рівному прощаються із загиблим в ДТП фотокором «Четвертої Влади»

В останню путь в обласному центрі Рівненщини сьогодні, 3 червня, проведуть телеоператора і фотожурналіста агентства журналістських розслідував «Четверта Влада» Валерія Мартинюка.

Нагадаємо, ввечері минулої п’ятниці, 1 червня, на околиці Рівного сталася смертельна дорожньо-транспортна пригода з участю журналістів, внаслідок якої постраждали троє людей. Найважчі травми отримав фотокор, який в момент автокатастрофи перебував на пасажирському сидінні. Чоловіка доставили до реанімаційного відділення обласної лікарні.

Колеги Валерія Мартинюка запустили екстрений збір коштів на його лікування, та. Попри зусилля медиків, ближче до ранку наступного дня молодий чоловік, тато трьох діток, помер у реанімації. Завтра, 4 червня, Валерію мав би виповнитися 31 рік. 

Головний редактор «Четвертої Влади» Володимир Торбіч у своєму «Фейсбуку» надав розклад похорону трагічно загиблого колеги:

Відзначимо, в травматологічному відділенні лікарні все ще перебувають колеги загиблого – водій легковика, яким їхали журналісти, в котрого діагностували політравму, та 23-літня журналістка «Четвертої Влади» Аня Калаур з переломом руки і закритою черепно-мозковою травмою.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, рівне, дтп, смерть
В тему

Останні матеріали