2 Червня 2018
Новини

Російська актриса розповіла, як пережила вбивство чоловіка

Російська актриса розповіла, як пережила вбивство чоловіка

46-річна актриса Регіна Мянник вперше зізналася, що її чоловіка юриста Георгія Новикова вбили 2,5 роки тому. Весь цей час вона приховувала правду і зараз може говорити небагато, так як досі триває слідство.

Зірка серіалу «Доглядальниця» погодилася розповісти про страшний епізод свого життя в інтерв'ю Андрію Малахову в його програмі «Прямий ефір».

Трагедія сталася ще 13 листопада 2015 року. Актриса згадує, що страшна новина застала її в Лондоні. З тих пір життя розділилося на «до» і «після». За два роки без чоловіка вона не тільки горювала, а і сама вела паралельне розслідування обставин його вбивства.

Тоді Регіна відразу ж полетіла в Москву, поговорила з батьком Георгія, але довгий час відмовлялася повірити в те, що сталося. Вона зазначила, що не намагалася заглушити біль алкоголем або таблетками і це просто зводило її з розуму.

На похоронах актриса навіть відмовлялася дивитися на труну, бо як тільки піднімала очі, її охоплювало неймовірне горе. Однак рідні сказали їй, що підійти до тіла все-таки необхідно. Вона знайшла в собі сили поглянути на покійного. Але свого чоловіка в труні вона тоді не впізнала.

Зараз вже вона припинила займатися самостійним розслідуванням. Поїхала в Лондон, намагається жити і працювати. Однак почуття страху, відчаю і горя її не покидає.

Актриса також розповіла, що їй важко було зніматися в серіалі «Доглядальниця», так як її героїня доглядає за людиною, яка знаходяться між життям і смертю. Відразу накотилася хвиля пережитої особистої трагедії, але довелося впоратися. Хоча часом вона не просто плакала, а вила і її відвідували суїцид альні думки.

Нагадаємо, для Регіни це був вже другий шлюб. Перший чоловік лікар-уролог. Георгій Новиков був юристом.

Від першого шлюбу двоє синів: Степан (1994) і Микита (1995). Хлопці вчаться в Англії.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, шоу-бізнес, регіна мянник
В тему