2 Червня 2018
Новини

Не дочекавшись «Скаженого весілля», найулюбленіша внучка країни завагітніла

Не дочекавшись «Скаженого весілля», найулюбленіша внучка країни завагітніла

Відомий телеведучий Юрій Горбунов розсекретив вагітність актриси Анни Кошмал.

Виявляється, через вагітність Анні довелося відмовитися від головної ролі у фільмі «Скажене весілля», продюсером якого виступив Юрій Горбунов. Про це стало відомо 1 червня, під час початку зйомок комедії.

За словами телеведучого, на роль нареченого і нареченої спочатку він планував запросити двох зірок французького і українського кіно, а саме актора Омара Сі (відомий за роллю у фільмі «1 + 1») і актрису Анну Кошмал (зіграла найулюбленіше внучку країни Женю Ковальову у серіалі «Свати»). Але на презентації виявилося, що головні ролі у фільмі «Скажене весілля» зіграють інші актори – українка Поліна Василина і француз Джимі Воха-Воха.

«Коли Анна Кошмал оголосила про те, що чекає дитину, ми зрозуміли, що не вкладаємося в наші графіки, і почали шукати іншу героїню. Потім ми знайшли Поліну і дуже зраділи її кандидатурі. Але коли ми представили поруч з нею Омара Сі, зрозуміли, що вони абсолютно один одному не підходять. Омар виявився більше схожим на її батька, ніж нареченого. Тому ми почали шукати іншого актора. Хоча теоретично Омар Сі був готовий у нас зніматися. І за ті гроші, які ми йому пропонували, до того ж йому дуже сподобався наш сценарій. Але у нас є чудовий Джимі Воха-Воха і разом з Поліною вони відмінно виглядають», – зізнався Юрій Горбунов.

Сюжет комедії «Скажене весілля» закручений навколо сімейного переполоху. Директор районного музею Василь Середюк відправляє дочку вчитися до Франції, де та закохується в симпатичного лікаря Франсуа. Все б нічого, та тільки хлопець виявляється афроамериканцем і вже готовий одружитися з українкою, а це ніяк не входить в плани Середюка.

Відзначимо, прем'єра картини відбудеться 4 жовтня цього року. За деякими даними, у фільмі з’являться Олег Винник та Потап.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, шоу-бізнес, юрій горбунов, анна кошмал
В тему