1 Червня 2018
Новини

На Волині в обласну лікарню привезли обладнання від Світового банку

На Волині в обласну лікарню привезли обладнання від Світового банку

На Волинь надійшло обладнання у рамках реалізації підписаної у березні цього року договірної угоди ICB-G № 6.2.2.1/10 «Закупівля медичного обладнання та розхідних матеріалів для медичних закладів вторинного та третинного рівнів (1 фаза)» (Лот №10).

Це впроваджується Субпроект Світового банку та Міністерство охорони здоров'я України «Вдосконалення медичної допомоги хворим з хворобами системи кровообігу у Волинській області».

Наразі до Волинської обласної клінічної лікарні представники ТзОВ «ДМ-ПРОЕКТ» привезли два операційні освітлювачі двокупольні та три рентгенопроникні операційні столи. Це обладнання коштує у межах 127 тисяч євро.

Монтаж, пусконалагоджувальні роботи з введення обладнання в експлуатацію фірма здійснить упродовж найближчих 2-х тижнів. За цей час волинські медики також пройдуть навчання з експлуатації.

Також «ДМ-ПРОЕКТ» найближчим часом має доправити на Волинь 20 аспіраторів вакумних хірургічних.

Команда з реалізації Субпроекту наголошує, що літо 2018-го стане знаковим для області. Адже у рамках проведених тендерів та підписаних угод в область надійде чимало нового обладнання. Коли кабінети з новинками будуть готові до роботи, його можливості представлять краянам з допомогою засобів масової інформації.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, луцьк, обладнання, світовий банк, медицина
В тему

Останні матеріали