1 Червня 2018
Новини

Одесити отримуватимуть есемески з описом зниклих дітей

Одесити отримуватимуть есемески з описом зниклих дітей

Національний оператор спільно з Нацполіцією запускає соціально важливий проект, який має на меті сприяти розшуку зниклих дітей. Пілотним містом, де апробовувався проект, була столиця.

Тепер його вводять в перлині біля моря – Одесі.

Поліція Одеської області спільно з мобільним оператором «Київстар» оголосили про початок співпраці для підвищення результативності розшуку зниклих дітей. Запуск в Одесі спільного соціального проекту під назвою «Пошук дітей» Нацполіція, МВС та національний оператор приурочили до Міжнародного дня захисту дітей.  Його успішно апробували в столиці і тепер запроваджують в Одесі – якраз на початку літнього курортного сезону. Про це повідомляється на сайті Нацполіції.

Мобільний сервіс, що працює на базі смс-повідомлень, дозволить правоохоронним органам використати можливості мобільної мережі «Київстар» для оперативного оповіщення громадян про зникнення дітей. «Есемески» отримають абоненти, які перебували поруч із місцем зникнення дитини, – це можуть бути як одесити, так і жителі інших регіонів, які в цей час перебувають у Одесі.

З 2 по 7 червня оператор проведе смс-оповіщення про запуск сервісу. Він активується у абонентів автоматично і безкоштовно. При бажанні громадяни можуть самостійно відключитися від отримання таких смс. Сама ж ініціатива запрацює з 15 червня.

Смс-повідомлення про пошук міститиме інформацію про дитину, обставини її зникнення, посилання на фейсбук-сторінку з детальнішою інформацією та фотографією, а також контакти поліції, куди можуть звертатися потенційні свідки, які хочуть допомогти в пошуку.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, одеса, київстар, поліція
В тему