31 Травня 2018
Новини

Українська «Поліцейська академія» показала перших випускників

Українська «Поліцейська академія» показала перших випускників

Перші випускники Академії патрульної поліції України вже завтра заступлять на службу.

У четвер, 31 травня, присягу на вірність Українському народові склали 83 випускники Академії патрульної поліції України. Це перший випуск слухачів новоствореного навчального закладу. Пише прес-служба НПУ.

Участь в урочистостях із нагоди випуску взяли глава МВС України Арсен Аваков, начальник Національної поліції України Сергій Князєв, Надзвичайний і Повноважний Посол США в Україні Марі Йованович, іноземні партнери.

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков зазначив, що основне завдання Академії патрульної поліції – навчити, виховати та підготувати нового українського поліцейського. «Зміна системи не можлива без зміни системи підготовки кадрів. Нова поліція реалізує у своїй діяльності три головні принципи: чесність, самовідданість і професіоналізм. Довіра громадян – ключовий показник успішності реформи правоохоронного органу. Я хочу, щоб кожен з вас це запам’ятав. В основі роботи поліцейських – довіра, закон і законність», – сказав глава МВС. 

Сергій Князєв у свою чергу, виступаючи з вітальним словом, зауважив: «Третя частина сьогоднішніх випускників – це не тільки патрульні, а слідчі та оперативники. Ми маємо плани щодо збільшення цих підрозділів на території України. 210 курсантів, які сьогодні навчаються в Академії, – це не дуже велика цифра, але, думаю, упродовж трьох місяців ми її збільшимо вдвічі», – наголосив Голова Нацполіції.

Кожен із випускників показав високі результати у навчанні. Так, шість слухачів отримали відзнаки за відмінне навчання, з них двоє срібну та золоту відзнаки. 

За чотири місяці, впродовж яких тривало навчання в «поліцейській академії», патрульні опанували аж 35 навчальних дисциплін. Зокрема, з тактичної та вогневої підготовки, ефективної комунікації, етики, основ кримінального права.

Довідка:

П’ятого липня 2017 року Голова Національної поліції України Сергій Князєв підписав наказ про створення інноваційного закладу – Академії патрульної поліції для підготовки нової генерації патрульних поліцейських.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, поліція, арсен аваков, освіта
В тему