31 Травня 2018
Новини

Британець до напівсмерті побив подружку, бо не вміла готувати котлету по-київськи

Британець до напівсмерті побив подружку, бо не вміла готувати котлету по-київськи

Страва, що є предметом національної гордості українців, з’явилася сьогодні у заголовках новин західних ЗМІ.

Днями в Глазго, Велика Британія, пройшов суд над сімейним тираном. 32-літнього британця Скота Гавелла судили за побиття цивільної дружини. Він атакував свою 32-літню співмешканку Мішель Мундт і побив її так сильно, що молода жінка потребувала госпіталізації, тільки за те, що вона не досмажила йому котлету по-київськи. Пише видання «Метро».

Друг сім’ї розповів виданню, що озвірілий Гавелл напав на Мундт під час вечері в їхньому домі в Глазго, де вони мешкали разом зі спільним маленьким сином і донькою Мішель від попередніх стосунків. З усієї сили бив у лице. Мішель отримала жахливі синці, і рідні після нападу змушені були відвезти жертву сімейного насилля до лікарні.

Крім побиття подружки, Гавел, солдат запасу, поставши перед суддею в Королівському суді Глазго, визнав себе винним у плювку в жінку-поліцейську та незаконному володінні кастетом.

Джерело, наближене до родини, розповіло журналістам, що Мішель регулярно зносила сімейне насильство приблизно впродовж року до того, як потрапила з побоями до лікарні. А Гавелла арештували тільки завдяки тому, що жінку цього разу госпіталізували й суспільству стало очевидно, що Скот – сімейний тиран.

Як розказав інсайдер, Гавел, який залишив армію рік тому, напав на жінку 18 березня. «Напередодні вона приготувала для нього котлети по-київськи та картопляні вафлі, і він сказав, що котлети недосмажені. Весь наступний день став для Мішель випробуванням. В підсумку він почав бити її в голову. Все, що послужило поштовхом для такої жорстокості, – всього-на-всього котлета по-київськи», – резюмує співрозмовник газетярів.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, великобританія, Сім'я
В тему