31 Травня 2018
Новини

Гройсман з пересувною лабораторією інспектує трасу на Тернопільщині

Гройсман з пересувною лабораторією інспектує трасу на Тернопільщині

Глава уряду поїхав з робочим візитом у Тернопільську область, аби перевірити якість проведення дорожніх робіт в регіоні.

Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман вирушив з робочим візитом у Тернопільську область, щоби особисто перевірити, як проходить ремонт та прокладання автотраси міжнародного значення М-12 «Стрий – Рогатин – Бережани – Тернопіль – Хмельницький – Вінниця – Кропивницький – Знам’янка».  Вказана автодорога є частиною майбутнього транспортного коридору Go Highway – амбітного інфраструктурного об’єкта, який має сполучити українську Одесу та польський Гданськ.

Читайте також: Гройсман платитиме новоспеченим матусям гроші на няню, щоб вигнати їх із декрету

«Сьогодні проїдемо близько 240 км. На власні очі подивлюсь на реконструкцію та будівництво дороги М-12 в частині коридору Go highway. Цього року виділяємо на проект 4 млрд грн. Питання якості – пріоритет», – написав очільник Кабміну в своєму офіційному «Твіттері».

Причому добротність виконаних дорожниками робіт глава уряду перевіряє не на око:

«Разом зі мною працює пересувна лабораторія – беремо всі проби, визначаємо відповідність дорожніх робіт нашим стандартам», – зазначив Гройсман у своєму мікроблозі.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, дороги, володимир гройсман, тернопіль
В тему