31 Травня 2018
Новини

Кім Кардашян на аудієнції у Трампа просила про помилування

Кім Кардашян на аудієнції у Трампа просила про помилування

Зірка реаліті-шоу Кім Кардашян зустрілася в президентській резиденції з американським лідером.

Сьогодні, 31 травня, 37-літня американська зірка реаліті-шоу Кім Кардашян-Вест, котра має вірменське походження, мала зустріч у Білому домі із 45-м президентом США Дональдом Трампом, щоб обговорити тюремну реформу. Пише видання «Метро».

Кардашян виступає за пом’якшення покарання для ув’язнених, які одноразово вчинили злочин, пов’язаний із поширенням чи зберіганням наркотиків.

Глава наддержави і Кім порозмовляли про необхідність  проведення реформ у пенітенціарній сфері та про більш вузьку справу – помилування 63-літньої ув’язненої Алісії Марі Джонсон. Остання відбуває пожиттєвий строк за одноразовий злочин ненасильницького характеру, пов’язаний з наркотиками. Кардашян просила американського президента помилувати цю жінку, котра лише раз оступилася в житті.

Читайте також: Дональд Трамп запатентував нове гасло своєї передвиборчої кампанії

Після зустрічі Дональд Трамп опублікував у «Твіттері» своє фото з Кім в Овальному кабінеті.  І підписав: «На сьогоднішній зустрічі з Кардашян поговорили щодо реформи тюрми і винесення вироку». Кім у свою чергу після зустрічі у соцмережах висловила свою вдячність президентові, який її вислухав, та надію – що пані Джонсон вийде на свободу.

Вона написала: «Я хотіла би подякувати президенту Трампові за час, який він вділив мені нині. Ми сподіваємося, що президент помилує місіс Алісію Марі Джонсон, яка відбуває довічне ув’язнення за одноразовий злочин з наркотиками ненасильницького характеру. Ми з оптимізмом дивимося на майбутнє пані Джонсон і сподіваємося, що вона і багато таких, як вона, отримає другий шанс у житті».

Читайте також: Зіркове подружжя назвало доньку на честь міста у США

Алісія Марі Джонсон наразі відбуває довічне ув’язнення у тюрмі без права умовно-дострокового звільнення після того, як у 1997 році була засуджена за пов’язаними з наркотиками звинуваченнями. Під онлайн-петицією про надання помилування Джонсон, запущеній її донькою, на сьогодні вже 250 000 підписів громадян.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, шоу-бізнес, сша, кім кардашян, дональд трамп
В тему