22 Січня 2018
Новини

Зіркове подружжя назвало доньку на честь міста у США

Зіркове подружжя назвало доньку на честь міста у США

15 січня світська левиця Кім Кардашян і репер Каньє Вест втретє стали батьками. У зіркової пари народилася донечка. Дівчинку народила сурогатна матір, оскільки за словами зірки реаліті-шоу, вона сама би не змогла виносити дитя.

Як повідомляє видання Daily Mirror, подружжя назвало дитину незвичайним іменем. Знаменитості дали доньці ім’я Чикаго. Виявляється, що з «Містом вітрів» у репера пов’язані дуже зворушливі спогади. Чоловік виріс у Чикаго. Окрім того, ім’я новонародженої дочки – данина поваги його покійній матері, яка була професором Чиказького університету, менеджером сина та директором організованого ним фонду. До речі, на честь матері, яка померла у 2007 році через ускладнення, викликані пластичною операцією, репер організував благодійний фонд Kanye West Foundation.

Нагадаємо, у 2000 – 2004 роках Кім була заміжня за музичним продюсером Деймоном Томасом. А у 2011 – 2013 роках – за нападником баскетбольної команди «Нью-Джерсі Нетс» Крісом Хамфрісом.

З 24 травня 2014 року Кім у шлюбі втретє – за репером Каньє Вестом, з яким зустрічалася два роки до весілля. У подружжя вже є двоє діток: дочка Норт Вест (народилася 15.06.2013), син Сейнт Вест (з’явився на світ 05.12.2015).

Цікаво, що батьки хотіли бути присутні на пологах, але сурогатна матір відмовила їм у такому привілеї. На час вагітності жінка переїхала у передмістя Лос-Анджелеса. Орендований для неї дім був оснащений сучасною системою безпеки, її цілодобово оточувало шість охоронців, які змінювали один одного, а ще у її розпорядженні був власний водій.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему