30 Травня 2018
Новини

Опозиційні російські журналісти назвали можливих убивць Бабченка

Опозиційні російські журналісти назвали можливих убивць Бабченка

Головред опозиційного російського медіа – радіо «Ехо Москви» Олексій Венедиктов – висунув власну версію, хто міг бути зацікавлений у ліквідуванні опозиційного російського журналіста Аркадія Бабченка.

Про це очільник «Еха» розказав в ефірі радіостанції «Говорить Москва». Пише інтернет-газета «Лента».

Як висловився Венедиктов, Ббченко був людиною, вкрай нерозбірливою у виборі ворогів. До того ж висловлювався завжди дуже різко.

«У чеченській війні він воював контрактником, тобто добровільно. Після українських подій він строго зайняв бік українців і української армії», – зазначив він.

«Його ворогами в першій чеченській (війні. – Ред.) і другій були чеченці. З Донбасу були ось ці всі. Тобто це люди з автоматами і руками в крові. Він не імітував ні розуміння, ні примирення», – додав Венедиктов.

Читайте також: Відомі деталі вбивства російського опозиційного журналіста Аркадія Бабченка

Головний редактор «Еха» зауважив, що журналіста вбили на сходовій клітці в його будинку, а отже, знали, де він жив.

Нагадаємо, напередодні ввечері, 29 травня, на порозі власної квартири у Києві невідомий або невідомі застрелили російського опозиційного журналіста-утікача Аркадія Бабченка. Свого часу Бабченко пройшов дві чеченські війни, під час новітніх подій в Україні підтримував українців, через що в Росії розгорнули кампанію з його цькування. Змушений був із сім’єю покинути країну.

За даними начальника Головного управління Нацполіції в Києві Андрія Крищенка, основна версія вбивства – професійна діяльність покійного.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, аркадій бабченко, вбивство
В тему