24 Травня 2018
Новини

Британець пошкодив дружині два парашути, а вона все одно вижила

Британець пошкодив дружині два парашути, а вона все одно вижила

У Великій Британії сержанта армії визнали винним у спробі вбити власну дружину, пошкодивши її парашут.

Вінчестерський королівський суд визнав 38-літнього військовослужбовця Королівської армії Еміля Кілльє винним у двох замахах на життя його дружини та заподіянні шкоди через пошкодження газової системи і витік побутового газу. Пише видання «Метро».

Військовий заплутав два парашути жінки: основний і запасний. Раніше ж він спробував убити благовірну, пошкодивши газовий клапан у них удома.

Вікторія Кілльє отримала дуже важкі травми, коли жоден із її двох парашутів – ні основний, ні резервний – не відкрилися під час стрибка в Армійській парашутній асоціації у Нетевороні, що в графстві Вілтшир. Стався інцидент три роки тому пасхальної неділі, 5 травня 2015 року. Днями у справі проходило повторне слухання.

Спершу Кілльє прикинувся, що нічого не знає про витік газу у їхньому помешканні, який влаштував сам, а вже наступних вихідних, знаючи, що дружина, досвідчена парашутистка, на рахунку якої тисячі стрибків, пошкодив її комплект.  В результаті жінка впала з висоти 4000 футів. За день до стрибка дружини Кілльє пошкодив обидва її парашути. Коли фізіотерапевт і колишня капітан армії, яка до того успішно здійснила 2600 стрибків, виплигнула із літака на аеродромі Нетеворон, обидва парашути не спрацювали і вона впала зі страшної висоти.

Дивом 40-літня пані Кілльє вижила, переживши моторошне падіння та отримавши тяжкі переломи таза, ребер і травми хребта.

Як пізніше з’ясувалося, Еміль Кільє, котрий мешкав із дружиною в Еймсбері, крутив роман з австрійкою Стефані Голлер, з якою познайомився в «Тіндер». Крім того, «сексуально активний сержант» за спиною в другої за ліком дружини мав секс із своєю колишньою жінкою. А також вступав у інтимні контакти з низкою повій. А якось Вікторія Кілльє виявила, прочитавши повідомлення в комп’ютері, що її чоловік є учасником якогось «секс-клубу».

Виступаючи в суді, сторона обвинувачення – прокурор Майкл Боуз – відзначив, що подружжя Кілльє заборгувало 22 тисячі фунтів стерлінгів за кредитами, перш ніж чоловік спробував убити дружину, маючи намір, наімовірніше, отримати страховку за її втрачене життя.

Згадуючи своє жахливе падіння, місіс Кілльє каже: «Я вистрибнула із літака і потягла кільце. І щойно розвернувся купол, виникли проблеми. Я страшенно згадалася, мене тіпало від жаху. Я в той момент просто хотіла вижити».

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, великобританія, вбивство, Сім'я
В тему