24 Травня 2018
Новини

На Львівщині пенсіонер вербував повій

На Львівщині пенсіонер вербував повій

На Львівщині суд виніс вирок пенсіонеру, який вербував дівчат для надання сексуальних послуг у Німеччині.

Про це стало відомо з Єдиного державного реєстру судових рішень, повідомляє Lviv.sq.

Пенсіонер, діючи за попередньою змовою групи осіб із невстановленими особами, влітку 2017 року вербував на Львівщині дівчат для надання сексуальних послуг у Німеччині, пропонуючи заробіток у 50 євро за годину.

Так, слідством встановлено, що згоду на таку «роботу» надали дві дівчини, які опинились у скрутному становищі, у Пустомитівському районі (він зустрічався поблизу входу в гіпермаркет «Епіцентр» на вул. Стрийській, 302 у с. Сокільниках Пустомитівського району). Ще одна жінка погодилася на пропозицію у Львові – з нею він зустрівся біля входу в заклад швидкого харчування McDonald’s на просп. Шевченка, 7.

Після перетину державного кордону в пункті пропуску «Шегині» на автомобілі Opel Vectra разом з першими двома дівчатами сутенер був затриманий працівниками правоохоронних органів.

У судовому засіданні обвинувачений пояснив, що вчинив кримінальне правопорушення у зв’язку з матеріальною скрутою, хотів заробити грошей, у скоєному щиро розкаявся, просив суворо не карати та призначити покарання, не пов’язане з реальним позбавленням волі, оскільки вже старий і має серцеві недуги.

Потерпілі подали заяви про розгляд справи за їхньої відсутності, в яких зазначили, що претензій до обвинуваченого не мають та просять його суворо не карати.

Отже, Яворівський районний суд Львівської області у складі колегії суддів ухвалив визнати пенсіонера винним за ч. 2 ст. 149 КК України та призначити йому покарання у вигляді позбавлення волі на строк п’ять років. Проте звільнив від відбування покарання з випробуванням на іспитовий термін – два роки.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, кримінал, пенсіонери, проституція, львів
В тему