24 Травня 2018
Новини

Двоє людей загинуло, 18 поранені внаслідок зіткнення потяга з вантажівкою в Італії

Двоє людей загинуло, 18 поранені внаслідок зіткнення потяга з вантажівкою в Італії

На під’їзді до італійського Турина вантажна машина протаранила захисні бар’єри і застрягла на рейках, що призвело до трагедії з великою кількістю потерпілих.

Про це пише видання «Метро».

Дві людини загинуло, ще 18 отримали пошкодження різного ступеню тяжкості після того, як минулої ночі пасажирський поїзд врізався у вантажівку біля Турина, Італія. Потяг протаранив нерухомий вантажний автомобіль і зійшов із рейок. Пасажири у вагонах полетіли сторчголов.

За даними місцевих ЗМІ, інженер потяга загинув миттєво, ще як мінімум 18 осіб отримали поранення. Двоє з потерпілих у катастрофі перебували у критичному стані. Пізніше при транспортуванні до найближчого медзакладу вертольотом один із них помер.

Повідомляється, що вантажівка, яка спричинила трагедію, їхала до складу, розташованого неподалік, коли, з якихось причин, на перехресті на великій швидкості пробила захисні бар’єри і опинилася на залізничних шляхах. Машина застрягла на коліях.

За інформацією місцевої влади, у результаті зіткнення з рейок знесло три вагони. У ранкові години рятувальники все ще перебували на місці події, шукаючи у купі потовченого металу, на які перетворилися вагони і вантажівка, людей.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, італія, потяги, смерть, аварія
В тему