23 Травня 2018
Новини

Колишній вимагає від Брітні Спірс платити втричі більше аліментів

Колишній вимагає від Брітні Спірс платити втричі більше аліментів

Колишній чоловік поп-принцеси 90-х Брітні Спірс – Кевін Федерлайн – добивається «збільшення втричі» грошової підтримки в розмірі 20 000 доларів у місяць для утримання ним їхніх спільних синів.

Федерлайн заявляє, що заслуговує на більше коштів від своєї колишньої, щоби могти дбати про їхніх двох синів, над якими екс-пара має спільну опіку, коли хлопчики перебувають під його наглядом. Про це пише видання «Дейлі Мейл».

Сорокалітній британський танцівник і ді-джей подав позов на 36-літню колишню благовірну минулого вівторка з надією вибити з артистки більше грошей. Нині Федерлайн, за його словами, отримує від поп-діви близько 20 000 доларів щомісяця, що становить менше ніж 1 % річного доходу Спірс.

Зі слів Федерлайна, його колишня заробляє 34 мільйони «баксів» в рік, тоді як йому платить всього  20 000 доларів у місяць, відповідно до угоди, укладеної між ними ще в 2008 році, для підтримки синів Шона Престона, 12 років, і Джейдена Джеймса, 11 років. «Екс» Спірс хоче від неї «принаймні втричі більше» грошей, бо почувається фінансово неспроможним конкурувати з її розкішним способом життя.

Адвокат чоловіка, Марк Вінсент Каплан, сказав UsWeekly у вівторок, що його клієнту повинні виплачувати «як мінімум у три рази більше» через невідповідність умов, яку відчувають хлопчики, коли настає черга переїздити від мами до тата.

Нагадаємо, Спірс із Федерлайном побралися в 2004 році після бурхливого нетривалого роману. І розбіглися вже через два роки. Федерлайн уже мав двох дітей з нареченою Шар Джексон, коли одружився зі Спірс. Брітні народила йому синів у 2005 і 2006 роках до розлучення в листопаді 2006-го. У 2013 році Кевін повів під вінець другу дружину Вікторію Принц, і у пари також є двоє дітей.

Претендуючи на гроші співачки, Федерлайн акцентує на відмінностях між його рівнем життя і життям Спірс. Він заявляє, що,  тоді як зірка проживає в особняку на 21 акрах із ліфтом, бібліотекою, медіа/ігровою кімнатою, 3500-пляшковим винним погребом, додатковим 1200-футовим басейном, садом, басейном і спа-салоном, освітленим тенісним кортом і полем для гольфу, «він тісниться зі своєю дружиною і дітьми в будинку площею 2000 квадратних футів».

Коли з матір’ю Шон і Джейден насолоджуються привілеями, включаючи розкішні канікули і приватних кухарів, їхній татусь «не може дозволити собі брати неповнолітніх дітей у відпустку». Federline просить підвищення підтримки для синів, щоб він міг «забезпечити житло і послуги, які їм потрібні, аби задовольняти потреби неповнолітніх дітей сторін, поки вони перебувають під його опікою».

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, шоу-бізнес, брітні спірс, аліменти
В тему