23 Травня 2018
Новини

Весільний букет Меган Маркл опинився на могилі

Весільний букет Меган Маркл опинився на могилі

Що сталося з букетом новоспеченої дружини британського принца Гаррі після пишного торжества? Жодній з дружок нареченої не судилося його піймати.

Певне, багатьох дівчат з усього світу цікавило, а хто ж із незаміжніх гостей, запрошених на весілля принца Гаррі та красуні Меган, зловив букет нареченої. Любі панянки, мусимо вас засмутити: ніхто. Адже весільні традиції в Віндзорському замку дещо відрізняються від звичних. Букет нареченої, а він був дійсно стильним, опинився після весілля… на могилі. Пише видання The Sun.

Для початку відзначимо, що американська акторка Меган Маркл, котру повів до вінця  не хто-небудь, а онук британської королеви Єлизавети ІІ, не стала порушувати королівські традиції – вона, як і мати її нареченого принцеса Діана й невістка Кейт Міддлтон, обрала для свого весільного букета білі квіти. А саме: астильбу (символізує відданість і терпіння – «Я чекатиму тебе попри все»), конвалію (солодкість кохання і щастя), астранцію (сила, мужність і захист), незабудки (улюблені квіти принцеси Діани), мирт (присутній у весільних букетах із часів королеви Вікторії; символізує любов і шлюб), запашний горошок (ніжність і насолода). Причому деякі з рослин зірвав сам принц Гаррі в Білому саду Кенсінгтонського палацу.

Коли ж пишна весільна церемонія закінчилася, пише видання, Меган не стала кидати букет через голову в натовп подружок нареченої. Він був покладений до Могили Невідомого Солдата.

Читайте також: Фото весілля герцога і герцогині Сассекських: офіційні та неофіційні

Цей звичай майже 100 років тому запровадила леді Елізабет Боуз-Ліон. Перед входом у Вестмінстерське абатство в день свого весілля вона зупинилася, щоб покласти квіти до Могили Невідомого Солдата – жест пам’яті брата Фергуса, який загинув у битві при Лоосі в 1915 році.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, шоу-бізнес, меган маркл, принц гаррі
В тему