22 Травня 2018
Новини

Скільки фанатів їде в Київ на футбол?

Скільки фанатів їде в Київ на футбол?

Прикордонне відомство прогнозує прибуття в Україну щонайменше 30 тисяч фанатів та гостей спортивного свята.

Під час Ліги Чемпіонів прикордонники готові оформляти близько 7 тисяч пасажирів за годину. Повідомляє прес-служба Держприкордонслужби України.

«Державна прикордонна служба готова до здійснення пропускних операцій у пунктах пропуску при проведенні в Україні фіналу Ліги Чемпіонів УЕФА 2018 року», – йдеться у повідомленні.

Найбільше уболівальників, звісно, очікується з Англії та Іспанії, а також Німеччини та Франції. Адже підтримка фанатами команд буде досить потужною, а охочих особисто побувати на матчі тисячі, особливо зважаючи, що іспанці рекордсмени у цьому футбольному турнірі й перемагали 12 разів, причому з 2014 року можуть виграти втретє, а от «Ліверпуль» востаннє вигравав Лігу Чемпіонів у 2005-му і цьогоріч трофей може виграти вшосте.

Крім того, 24 травня у Києві також відбудеться фінал жіночої Ліги чемпіонів, у якому зіграють німецький «Вольсбург» та французький «Ліон».

Читайте також: Хто із зірок шоу-бізу та футболу буде на фіналі Ліги чемпіонів

Прибуття перших фанатів очікується з 24 травня, а основна кількість прогнозується, починаючи з 25 травня, і прикордонники готові до їх оформлення у більш ніж 120 пунктах пропуску. При цьому в 18 основних пунктах пропуску, а це 5 повітряних, 7 автомобільних та 6 залізничних, одночасно буде задіяно 800 прикордонників.

Також близько 600 перебуватимуть у резерві, а у разі виникнення нестандартних ситуацій буде задіяний спецпідрозділ прикордонного відомства «Дозор». Крім того, під час заходів будуть чергувати близько 100 інструкторів-прикордонників зі службовими собаками.

В той же час основним напрямком прибуття на Чемпіонат стануть столичні аеропорти.

Нагадаємо, футбольний поєдинок між іспанським «Реалом» та англійським «Ліверпулем» відбудеться 26 травня у Києві, що є 19-м містом якому довірено провести фінал найпрестижнішого футбольного клубного турніру.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, київ, футбол, прикордонники, футбол
В тему