18 Травня 2018
Новини

18 травня: кого привітати з днем ангела

18 травня: кого привітати з днем ангела

Цього дня відзначають іменини жінки з іменем Ірина.

Як ім’я вплинуло на формування характеру нинішніх іменинників та яка доля чекає на «винуватців свята»?

ІРИНА

Ім’я Ірина в перекладі з давньогрецької означає «мир, спокій». Походить від імені давньогрецької богині Ейрени, богині миру і спокою. Ірина є дуже чутливою дитиною. Свої обов’язки вона виконує відмінно, демонструючи батькам багато любові. Вона не терпить несправедливості, може сильно гніватися, важко прощає образи. Ірина – чутлива жінка, володіє природною грацією і має уявлення про баланс та гармонію. Ірина дуже дорожить сімейними цінностями, це благородна жінка, яка любить подобатися і не терпить насильства та агресії.

Ірини часто мирять всіх, адже люблять мир і спокій навколо себе. Вона високо цінує відданість, велич, красу, і буде працювати для досягнення своєї мрії. Чоловік її життя буде красивим, вишуканим, дотепним, розумним, і звичайно, з хорошим характером. У Ірини сильна воля, але також є і боязкість перед прийняттям рішень. Але якщо вже рішення прийнято, то воно буде виконано. Вона інтелектуальна і духовна людина, любить читати. Ірина вибирає собі професію, яка вимагає спілкування з людьми. Це лікарі, вчителі, продавці, юристи, актриси, психологи. При цьому Ірина дуже любить насичене життя. Вона любить, коли її хвалять, після отримання похвали готова працювати зі ще більшим завзяттям.

Іра відповідально ставиться до будь–якої справи, за яку береться. Володарка імені Ірина не втрачає віри в себе, в свої сили, яким би тернистим не був її шлях. Іра легко сходиться з різними людьми, їй неважко встановлювати різні ділові контакти, але от тільки не завжди доводить справу до кінця. Ірина дуже активна, сприйнятлива і інтелектуальна жінка. Вона тверезо дивиться на речі, не витає в хмарах, тому рідко буває сентиментальною. Іра рішуча, самостійна, вольова, розкута дівчина в своїх діях і судженнях. Можна уявити її як холодну, незалежну жінку, але їй дуже потрібні ласка і людське тепло, тоді Ірина розквітне і в повній мірі зможе подарувати свою любов і своє серце обранцеві. Ірина завжди любляча, турботлива мати і вірна дружина. Вона користується великою повагою у чоловіка і у дітей, до її думки в сім’ї при прийнятті рішень завжди прислухаються.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, день ангела
В тему