17 Травня 2018
Новини

17 травня 2018: що приготував гороскоп для всіх знаків зодіаку?

17 травня 2018: що приготував гороскоп для всіх знаків зодіаку?

Сьогодні всі будуватимуть грандіозні плани, які плануватимуть реалізувати вже на вихідних. А поки працюйте, працюйте і ще раз працюйте, аби мати за що гарно відпочити.

Овен

Шанобливо вислухайте все, що вам будуть говорити на вашу адресу, але не зациклюйтеся на цьому. Сьогодні Овнам можна особливо нічого не робити, їм за це нічого не буде.

Телець

Тельці, якщо захочеться зійти з розуму, сходьте на здоров'я, тільки підберіть собі компанію щирих людей. Сьогодні до вас можуть спонтанно нагрянути друзі, і навіть якщо ви планували щось інше, не турбуйтеся, вечір буде приємним.

Близнюки

Якщо буде можливість брати участь в будь-якому конкурсі, не відмовляйтеся, тому що сьогодні Близнюки безперечні переможці. Не дозволяйте сьогодні чужим людям управляти вами.

Рак

Сьогодні Раки можуть відвідати відмінний захід, який зможе їх якось надихнути, і посприяє власного розвитку. Можливо, сьогоднішній день пройде для Раків дещо загадково, але дуже скоро все загадки будуть розгадані.

Лев

Сьогодні дозволено робити те, що хочеться, навіть якщо Леви відчують бажання поплакати, все піде на користь. Якщо сьогодні доведеться десь затриматися, обов'язково передзвоніть тим, хто за вас хвилюється.

Діва

Сьогодні деякі будуть шукати підтримки і поради Дів, що потішить їх почуттям власної значущості. Сьогодні не той день, коли потрібно кудись бігти і намагатися щось вхопити.

Терези

Відмінний день для того, щоб всією сім'єю придумати свої власні традиції. Терези, не намагайтеся сьогодні встигнути все, зайві нервування вам ні до чого, розмірено займайтеся найважливішою справою, не розпорошуючись на дрібниці.

Скорпіон

Скорпіони, сьогодні ви знайдете натхнення в дітях, тільки варто поспостерігати за ними, щоб в черговий раз зрозуміти очевидне. Почувши сьогодні в свою сторону лестощі, подумайте тричі, перш ніж на них повестися.

Стрілець

Сьогодні має пощастити закоханим Стрільцям, які вирішать жити разом з коханою людиною. Почитайте оголошення про роботу, можливо з цього щось вийде.

Козеріг

Козероги, сьогодні можете просити що завгодно і у кого завгодно, все для вас. Сьогодні Козероги можуть виявитися в незнайомій компанії.

Водолій

Робота сьогодні принесе вам хороші перспективи на майбутнє. Якщо буде можливість повалятися на дивані - не втрачайте її.

Риби

Сьогодні можна відпочити в багатолюдному місці, адже це саме те, що Рибам сьогодні так треба. «Се ля ві» - девіз Риб на сьогоднішній день.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, гороскоп на день
В тему