16 Травня 2018
Новини

16 травня-2018: що приготував гороскоп сьогодні для всіх знаків зодіаку?

16 травня-2018: що приготував гороскоп сьогодні для всіх знаків зодіаку?

Як то говориться в народі, «середа – це маленька п’ятниця». Тому, незважаючи на різні перепони протягом дня, постарайтеся під вечір розслабитися.

Овен

Прожити день без труднощів у Овнів не вийде, але в цьому і буде родзинка сьогоднішнього дня. Не слухайте ніяких порад, вони можуть виявитися не щирими.

Телець

Якщо вас хтось сьогодні образить, не відповідайте тим же, так вам буде краще. Тельцям варто сьогодні пограти в психологічну гру - «Знайди щось хороше в кожній людині».

Близнюки

Близнюкам буде здаватися, що їх день сповнений випадковостей, але ж нічого не трапляється просто так. Давня мудрість, яка говорить, що «Мовчання - це золото», буде доречна по відношенню до Близнюків. Причому у всіх сферах життя.

Рак

Спробуйте себе в новій справі, це може мати успіх. Для Раків сьогодні не кращий день для проведення грошових махінацій, особливо якимось чином пов'язаних з крадіжками ...

Лев

Сьогодні Левам дозволено діяти на свій страх і ризик, адже в результаті ваші дії будуть виправдані. Якщо до Левів звернуться за допомогою, не варто відмовляти.

Діва

Не варто сьогодні щось міняти Дівам, нехай поки все залишається на своїх місцях. Діви, знайдіть час, щоб детально спланувати проекти на майбутнє, адже дуже скоро прийде час для втілення їх в життя ...

Терези

Терезам варто виговоритися, так що підшукайте собі приємного слухача. Сьогодні рекомендується забути про минуле і дивитися вперед.

Скорпіон

Скорпіони, спробуйте знайти спільну мову з потрібними людьми, тільки продумайте все заздалегідь. Сьогодні Скорпіонам захочеться піти проти правил і зробити щось наперекір усім, але соціум виявиться сильнішим за вас, тому охолонете трохи.

Стрілець

Для Стрільців почався сприятливий період для масштабної покупки, наприклад квартири або машини. На сьогодні правила пристойності ще ніхто не відміняв, і Стрільців це теж стосується, тому що можете перегнути палицю.

Козеріг

Козероги пливуть по життю повільно, але впевнено, знаючи, що вони вже майже біля мети, і від цього їх очі наповнені чарівним блиском. Сьогодні Козероги повинні розпланувати свій день так, щоб рішення найважливіших завдань випало на денний час.

Водолій

Будувати далекоглядні плани на життя можна, головне бути більш реалістичним. Водолії, частіше балуйте себе, і почніть прямо сьогодні!

Риби

Риби, ви все робите правильно, тому не звертайте з наміченого шляху, хіба що можете зробити короткий привал ввечері на дивані перед телевізором. Зірки говорять, що сьогодні Риби повинен набратися сміливості і сказати те, що давно хотіли.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, гороскоп на день
В тему