14 Травня 2018
Новини

Роналду стане супергероєм

Роналду стане супергероєм

Португальський нападник мадридського «Реала» Кріштіану Роналду став героєм нової анімаційної серії індійської мультиплікаційної компанії.

Про це повідомляє strikerforce7.com.

Роналду братиме участь в проекті, який займається виробництвом різної анімаційної продукції, включаючи комікси, ігри і цифровий контент. «Кріштіану Роналду своїм прагненням, працьовитістю і видатною грою надихнув мільйони людей по всьому світу. Він реально існуючий супергерой покоління», - сказав глава компанії Шарад Деваражан.

Сам футболіст також прокоментував участь в проекті. «Я завжди був фанатом супергероїв і дуже радий взяти участь в створенні нової анімаційної серії. Я вважаю, що точно так само, як футбол об'єднує культури і людей по всьому світу, це роблять анімаційні персонажі і герої», - зазначив форвард.

У лютому 2018 го анімаційна студія Pixar розповіла про плани випустити мультфільм, в якому головними героями виступлять футболісти «Барселони». Представники каталонської команди заявили, що це дозволить підвищити впізнаваність клубного бренду.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, кріштіану роналду, серіали, шоу-бізнес
В тему