12 Травня 2018
Новини

Назад в СССР: лучанин скаржиться на обслуговування у м’ясних магазинах Луцька

Назад в СССР: лучанин скаржиться на обслуговування у м’ясних магазинах Луцька

Чоловіка обурило недоброзичливе й хамське ставлення продавчині в луцькому магазині «Тростянецькі ковбаси».

Про це він повідомив у групі Тут цікаво t1.ua: новини, відео, фото у Facebook. 

«Назад в СССР, або Про бидлочмо...."Включу старпьора", розповім історію... Є такий магаз "Тростянецькі ковбаси", на просп. Молоді у Луцьку (навпроти "самАльота). Режим роботи з 8-ї ранку. Заходжу о 8.15. Мене почули... Нікого не видно. Чую, хтось копошиться десь під прилавком... Стою. Копошиться. Чекаю 5 хв. Копошиться. Діалог: Я – "Дівчата, я на роботу спішу" (це було вчора). З-під прилавка – "Що Ви хочете?" Я – "То ж підійдіть." Вилазить продавчиня (молода 30-річна жінка), витирає якоюсь гАнучею руки... В очах таке прЄзрєніє, що аж недобре робиться, здається, якби могла, то прибила би... Продавчиня (колупається в носі): "А чого Ви так рано тут ходите, в мене тут куча мняса"... Я: "Ви так жартуєте???" Продавчиня: "нє"... Занавіс. Хочу ще додати, що таких слів, як "будь ласка, дякую, заходьте ще", тут не знають апріорі... Більше в цей магаз із бидлочмовським обслуговуванням не піду, але хочу зауважити власникам: я щомісяця скуповувався у вас на тисячу-півтори... І не я один такий...» – пише Ігор Шевчук.

Назад в СССР: лучанин скаржиться на обслуговування у м’ясних магазинах Луцька

Свої враження від спілкування із продавчинею чоловік описує як «супер».

З цього приводу учасники групи по-різному коментують ситуацію, яку описав чоловік. Думки дописувачів роздвоюються: одні не допускають такого обслуговування, інші стають на захист продавчині.

Vadym Shevchyk: «Гнати їх тра, тоді, мо, дійде, сумніваюсь, що з першого разу».

Ирина Корнийчук: «Щоб їх зрозуміти, Вам треба попрацювати на їхньому місці хоча б 2 тижні. Не виправдовую, але розумію. З ними треба розмовляти їхньою мовою».

Назад в СССР: лучанин скаржиться на обслуговування у м’ясних магазинах Луцька

Kvitochka Julia: «Капець...ну, в мене неодноразово таке було... інколи велика задача буває, щоб вибрати, де купити продукти)) але приходьте на 40-й... там є "Тростянецькі"... там ще нормально».

Сергій Житник: «В усіх магазинах "Тростян. ковб." таке обслуговування. Риба гниє...»

Vitalik Liashuk: «НЕ ПОДОБАЄТЬСЯ – НЕ ХОДІТЬ, А ТО ВСІ ТАКІ НІЖНІ».

Tatyana Gromyk: «Я теж є постійним покупцем того магазину. Дівчата там нормальні у будь-яку зміну. Не знаю, як таке вийшло, але жодного разу не мала жодної претензії. До речі: бувала у магазинах інших районів нашого міста, тут найкращі продавці... маю із чим порівняти. Але і покупці у нас є "не фонтан"... Всі ми люди...»

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, луцьк, курйози
В тему