12 Травня 2018
Новини

Холостяк 8: Рождена неприємно вразили демонічні сторони дівчат

Холостяк 8: Рождена неприємно вразили демонічні сторони дівчат

11 травня в ефір вийшов 10 випуск пристрасно-демонічного шоу «Холостяк 8». Що відбулося у програмі та чим цього разу Рожден здивував публіку?

Галя підтвердила статус «балуваної»

Проект наближається до фіналу, а це означає, що час знайомитися з батьками та рідними учасниць.

Спершу холостяк подався у гості до привітного українського сімейства. У себе вдома, як і на проекті, Галинка вкотре підтвердила, що добряче розбалувана. І якщо любовні перипетії, які так негативно впливали на її настрій, ще можна якось зрозуміти, що «вибрики» за столом з рідними – поза межами сприйняття глядачів.

Якось раптово з милого і злегка тупуватого котятка Галя перетворилася на біснуватого монстра. То борщ їй за холодний, то м'ясо великими шматками порізане…

І хоча родина Галини сподобалася холостяку, сам він залишився здивований істеричною поведінкою дівчини.

Холостяк 8: Рождену набрид проект. Він хоче швидше закінчити зйомки!

Чому рідні змушують Іванну плакати?

Рандеву Іванни та Рождена проходило досить гладко: прогулянка у Луцькому замку, ніжні обійми, романтичні погляди. Але все зіпсувало знайомство Роджена з рідними дівчини. Ні, холостяк був приємно здивований гостинністю, яку проявили лучани. Однак, коли справа торкнулася особистості Іванни, все пішло шкереберть.

Виявляється не лише Анусі, а і рідні Іванни помітили за її витонченими манерами леді – фальш. Відтак, просили її бути справжньою.

Такі побажання аж ніяк не сподобались дівчині, через що вона добряче розізлилася і розплакалася. З манірної дами Іванка перетворилася на домовика, досить милого, хоча і лайливого.

9 фільмів, які повинна подивитися кожна жінка

Наташа ледь не вбила Рождена

За життям цієї учасниці ховається сімейна драма. Відтак, замість батьків дівчина представила Рождена своєму тренеру, який замінив їй рідню.

З цим поважним та мудрим чоловіком холостяк відразу знайшов спільну мову. Чого не можна сказати про Наталі. Дволикій Наташі то обійми Рождена здалися не надто гарячими, то букет квітів надміру великим. На кінець дівчина жбурнула холостяку кілька пелюсток троянд просто в обличчя. Здавалося, дівчино от-от вб’є чоловіка.

З невідомих причин Рожден нагородив Наталі за таку дію трояндою.

Фільми, в яких дівчина стає красивою

Хто покинув проект?

Цього тижня Рожден не був налаштований прощатися. Всі дівчата отримали троянди. Відповідно, за серце холостяка продовжують боротися Іванна, Галя та Наташа.

Що відбудеться у наступній програмі?

Рожден знайомитиме дівчат з батьками. Ймовірніше всього мама холостяка закидає питаннями про майбутні вибори в житті безробітну Галю.

Безумовно, у наступному випуску ми дізнаємося імена двох фіналісток.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, шоу-бізнес, холостяк, стб, Таблоїд
В тему