11 Травня 2018
Новини

Джонні Депп готовий заплатити 100 тисяч доларів тому, хто його поб’є

Джонні Депп готовий заплатити 100 тисяч доларів тому, хто його поб’є

У голлівудського красунчика Джонні Деппа багато проблем у особистому житті. Чорна смуга почалася після судових суперечок з екс-дружиною Ембер Херд, яка відсудила у Джонні кілька мільйонів, загнавши одного з найбільш оплачуваних акторів світу у борги. Нині ж 54-річного чоловіка з усіх боків «гризуть» кредитори. Мало того колишні охоронці теж тягнуть зірку до суду. Відтак, нікого не здивувало, що у Джонні стався нервовий зрив.

Днями Депп нарвався на бійку на знімальному майданчику стрічки «Лабіринт» (ексцентричний Депп грає детектива лос-анджелеської поліції). Очевидці повідомляють, що актор напився та дуже багато курив. А потім взяв на себе функції режисера і не втиснувся у заброньований на майданчику час.

Після того, як менеджер заявив режисерові Бреду Фурману, що пора завершувати процес, і звернувся до Деппа з таким же проханням, Джонні почав кричати: «Хто ти такий? Як ти смієш?».

Пізніше Депп обзивав менеджера і навіть ударив його під ребра, однак не надто сильно.

«Я дам тобі 100 тисяч доларів, щоб ти вдарив мене!» – кричав актор.

Втім, режисер фільму Бред Фурман повідомив, що інцидент перебільшили і насправді нічого суттєвого не сталося.

«Кіно – це стрес, а значення всяких дрібниць перебільшено. Всі ми любимо історії, але тут ніяких історій не має», ­– сказав він.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, шоу-бізнес, джонні депп, бійка
В тему