11 Травня 2018
Новини

Розумний пес розплатився в магазині за ласощі листком з дерева

Розумний пес розплатився в магазині за ласощі листком з дерева

Навряд чи хтось із нас візьметься сперечатися із популярним висловом «гроші на деревах не ростуть». Ну, хіба що цей кудлатий покупець.

Розумний пес на кличку Негро зумів забезпечити собі безкінечну кількість смаколиків, заплативши за них… листям із дерев.

Негро мешкає в Диверсифіційованому інституті технічної освіти в Колумбії. Персонал навчального закладу прихистив бродяжку, і тепер собака живе і вільно бігає на території установи. Бачачи, як студенти за якісь папірці купують в тутешній крамничці снеки і солодощі, і навіть вгощають його, Негро одного разу вирішив, що досить йому жебракувати і випрошувати смачненьке в хлопців і дівчат. У пса визрів кращий план.

Поспостерігавши за студентами, Негро зробив те, чого від тварини ніхто не очікує.

«Одного дня, спонтанно, він з’явився у магазині з листком у роті, виляючи хвостом і даючи зрозуміти, що йому потрібне печиво», – розповідає викладачка Анжела Гарсія Берналь. Кудлатий покупець усім своїм виглядом пропонував продавцю узяти листок. Спантеличена такою поведінкою метикуватого чотирилапого відвідувача, продавчиня Гледіс Баррето не змогла не «продати» Негро таке бажане для нього печиво. І після цього кмітливий пес внадився щодня ходити до магазинчика з листком у пащі.

«Він тут як тут щодня, приходить по своє печиво, – розповідає Гледіс Баррето. – І завжди «розплачується» листком. Це його щоденна покупка».

Та, оскільки багатство Негро в буквальному розумінні росте на деревах, то, щоби не розоритися, розумному собаці дозволяють купувати пряник у крамничці тільки кілька разів на день. 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, колумбія, собаки, гроші, курйози
В тему