11 Травня 2018
Новини

Більше півсотні разів бойовики обстріляли українські позиції

Більше півсотні разів бойовики обстріляли українські позиції

Ситуація в районі проведення операції Об’єднаних сил залишалася стабільно складною.

Бойові дії тривали переважно на Донецькому напрямку. Напруженою ситуація була в районі населеного пункту Попасна, що на Луганщині, та в Широкине на Маріупільському напрямку. Про це йдеться на сторінці у facebook ООС.

«Противник, в порушення міжнародних угод, 55 разів порушував режим припинення вогню, відкриваючи по нашим позиціям прицільний вогонь. З них 15 разів застосовував важке озброєння, в тому числі вів вогонь зі 152-мм гармат в глибину оборони Об’єднаних сил. Підрозділи Об’єднаних сил давали адекватну відповідь та вели активну оборону», - йдеться  повідомленні.

Найбільш активні бойові дії тривали в районі Авдіївської промзони. За даними розвідки, противник під час спроби штурмових дій наших позицій поніс втрати: двох окупантів було знищено, ще трьох поранено.
Під час бойових дій троє наших захисників минулої доби зазнали легких осколкових поранень. Наразі пораненим надано кваліфіковану медичну допомогу у госпіталі.

Поточної доби, 11 травня, втрат немає. Вночі російсько-терористичні війська відкривали лише турбуючий вогонь зі стрілецької зброї, утримуючись від активних дій.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, донбас, обстріли, оос
В тему