11 Травня 2018
Новини

11 травня: кого привітати з днем ангела

11 травня: кого привітати з днем ангела

Цього дня відзначають іменини Максима, Кирила, Віталія.

Як ім’я вплинуло на формування характеру нинішніх іменинників та яка доля чекає на «винуватців свята»?

МАКСИМ

Ім’я Максим має латинське походження і в перекладі означає «найбільший». Характер Максима сильно залежить від того, на чому акцентували увагу його батьки при вихованні. Так, Максиму притаманні і гордість, і честолюбство.

У дитинстві він спокійний, захоплюється книгами і марками, любить відвідувати дитячі спектаклі. За шкільні роки хлопчик набирає великий багаж різноманітних знань. Енергійності Максима можна тільки позаздрити. Однак гордість штовхає цього чоловіка на вчинки, що викликають опір оточуючих. Зламавшись, чоловік із цим іменем втратить упевненість у собі, досить імовірно, що впаде в депресію. Для Максима дуже важливо бути помірним у всьому. Часто на життєвому шляху Максима з’являються сильні покровителі, які допомагають йому уникнути сумної долі. Однак при цьому він повністю втрачає самостійність. Пік успіху для Максима припадає на першу половину його життя. Як правило, Максима тягне на інтелектуальні заняття, особливо привабливі для нього елітні кола.

Подорослішавши, Максиму слід змінити свій рід занять і життєві орієнтири, але часто він забуває це зробити і виглядає смішно і безглуздо, намагаючись молодитися. Не всі Максими в змозі подолати своє самолюбство і гордість. Ті з них, хто зміг це зробити, стають неординарними і видатними особистостями. Максим володіє чималими інтелектуальними здібностями і масою енергії. Врівноважений і солідний чоловік, який переріс юнацький максималізм, представиться як Максим, а якщо гордість і завищена самооцінка досі керують цією людиною, то він, найімовірніше, назве себе Максом. За вдачею Максим швидше екстраверт. Він не позбавлений дипломатичності, здатний добре розуміти інших. Максим легко переконає вас у чому завгодно, особливо якщо йтиметься про любов і почуття. Чоловік із цим ім’ям успішно маніпулює людьми, в чому йому допомагають властиві йому уява й інтуїція.

В глибині душі Максим упевнений, що саме він – господар життя. Він доброзичливий до людей, без роздумів прийде на підмогу. Досягти великих висот Максиму допоможе тільки захоплення професією. Найчастіше чоловік із цим іменем стає журналістом або фотохудожником. На протилежну стать Максим починає звертати увагу дуже рано. Свою супутницю він завжди буде підкорювати своїм терпінням і спокоєм у ті хвилини, коли від емоційного вибуху, здавалося б, не втриматися. Однак власною думкою нехтувати цей чоловік не дозволить. Максим може часто закохуватися, але на зраду не піде. Він вірний сім’ї і дітям. Часто поруч із Максимом опиняється владна жінка, яка допомагає йому втриматись осторонь від поганого.

КИРИЛО

Ім’я Кирило в перекладі з давньогрецької мови означає «пан», «владика», з перської – «сонце». З дитинства Кирило дуже допитливий. Його цікавить абсолютно все, ви втомитеся відповідати на його питання. Щоб компенсувати це, він починає рано читати, книги проковтує з вражаючою швидкістю, іноді не зовсім розуміючи зміст. Кирило вміє добре і правильно вести себе в соціумі. Всі дорослі його нахвалюють і ставлять іншим дітям у приклад. Він допитливий і честолюбний, іноді – занадто самовпевнений і самолюбний, ласий на похвалу. Доля Кирила складається в залежності від того, яка боку характеру візьме верх. Так, Кирило може зациклитися на своїй позитивності, зазнатися і стати в підсумку егоїстом. Ніхто не може передбачити, як поведе себе Кирило в будь–якої ситуації. Він може здаватися несміливим, але насправді цей чоловік не піддається чужому впливу, надзвичайно об’єктивний і самовпевнений. Інтуїція у чоловіка на ім’я Кирило дуже розвинена, але частіше він користується розумом. Менталітет Кирила дозволяє і аналізувати, і проявляти увагу до дрібниць однаково добре.

Цей чоловік має гарну пам’ять. Моральні принципи Кирила дозволяють порівнювати його з солдатом, який завжди діє за статутом не роздумуючи. Не варто вважати Кирила вітряним чоловіком. Він надійний і може сильно любити. У подружжя Кирило вибирає владну жінку, яка здатна стати главою сім’ї. У компанії приятелів Кирило, навпаки, прагне панувати. Він азартно сперечається, підбиває друзів на авантюри. В роботі Кирилу потрібна чітка мета, тоді цей чоловік в стані правильно подати себе. В іншому випадку Кирило може бути претензійний і ледачий. Як правило, чоловіки з цим ім’ям стають лікарями, промисловцями або суддями. Однак для досягнення значущих успіхів Кирилу потрібно подолати себе, перестати прагнути до ефектної красі, не пливти за течією. Кирило прагне бути всюди першим. У нього є непогані шанси домогтися успіхів у кар’єрі або бізнесі. Він володіє такими корисними якостями, як самостійність, здатність до терплячому праці, вміння вести бесіду, спілкуватися і знаходити потрібних людей. Йому притаманна завидна працездатність. Часом Кирило буває занадто суворий і вимогливий, йому не вистачає м’якості і пластичності.

Цей чоловік не любить програвати навіть у жартівливому суперечці, любить красуватися своїми знаннями і здібностями. Якщо в Кирила з дитинства виховати легке ставлення до життя і до себе, навчити сміятися над собою і жартувати, то він стане душею компанії. Все в своєму житті Кирило вибирає з оглядкою на оточуючих – як вони на це подивляться, як скажуть, як оцінять. І дружину, і машину, і місце відпочинку. Його дружині варто врахувати ці особливості поведінки Кирила, щоб шлюб був в радість, а не в тягар. З дітьми Кирило не особливо любить возитися.

ВІТАЛІЙ

Ім’я Віталій має латинське походження, з’явилося від Vitalis, яке дослівно перекладається «той, що належить до життя», «життєвий». Даному слову також приписуються значення «дає життя», «животворящий» і «життєздатний», тобто «Живий, (довго) живе». Віталій володіє сильним характером, який надає йому лідерські якості. Він активний, енергійний, динамічний, мужній. Здавалося б, з такими якостями цьому чоловікові важко бути гнучким в спілкуванні. Тим не менше, він здатний м’яко, але твердо утверджувати свої права і ідеї, іноді – з відтінком хитрості і опортунізму. У нього багато планів і багато великих ідей, хоча він повинен навчитися застосовувати їх на практиці. Власник цього імені трохи нервовий, так як йому потрібен вихід для своєї надлишкової енергії, в іншому випадку він може відчувати емоційний зрив або ж страждання. Якщо інтенсивність життя в даний час більша, ніж він може впоратися, Віталій буде мати тенденцію залишатися в ролі спостерігача, ніж в ролі справжнього учасника.

Проблеми і труднощі змушують його переглядати свій спосіб життя, знаходити нові шляхи і можливості. Віталій має глибоке почуття справедливості і може бурхливо реагувати на прояв будь–якої неправди, він може стати учасником різних груп, утворень, організацій, що мають щось спільне з його особистими поглядами на соціальні або політичні теми. З Віталієм досить легко знайти спільну мову, але він надає перевагу спілкуванню в площині логіки і раціоналізму, розмови на абстрактні та філософські теми він не вітає. У дитинстві Віталій активний хлопчик, завжди знаходить для себе цікаве заняття. Працьовитий і дуже прив’язаний до своєї сім’ї, тому готовий робити великі поступки, щоб зберегти гармонійні стосунки зі своїми близькими. Віталій прагне до миру, хоча сам він іноді оголошує війну. У володаря цього імені гостре почуття естетики, яке може пробудити у нього інтерес до мистецтва.

У сердечних справах Віталію доводиться важко, він постійно в пошуку досконалості. Як правило, він швидко втомлюється від відносин, прагне продовжувати свої пошуки тієї рідкісної перлини. З таким великим спектром можливостей Віталію відкрито багато дверей.

Може досягнути вершин у багатьох сферах мистецтва, естетики, харчування (шеф–кухар, дизайнер зачісок, поет, письменник, гід), або ж професій, що вимагають точності і ретельності (спортсмен, інженер, технічний працівник, вчений).

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, день ангела
В тему