10 Травня 2018
Новини

Жахлива правда про Шварценеггера

Жахлива правда про Шварценеггера

Актору доведеться знову лягти під ніж хірурга і перенести ще одну операцію на серці.

Голлівудська зірка Арнольд Шварценеггер нещодавно пережив важку операцію на серці: лікарям довелося замінити серцевий клапан. Наразі він дещо відновив свої сили і виглядає доволі бадьоро. Пише expres.ua.

Зараз екс-губернатор штату Каліфорнія продовжує дотримуватися рекомендацій та поступово повертатися до звичного життя. У своєму Instagram 70-річний Арнольд поділився новиною, що вперше після складної операції покинув свій маєток.

«Так добре не бути в’язнем власного будинку», – йдеться у представленому актором відео.

Арнольд також розповів, що фанати хотіли навіть перерахувати кошти на його лікування, а також надіслали безліч електронних листів зі словами підтримки.

Однак легендарному артисту доведеться перенести ще одну планову операцію на серці, проте зараз він перебуває на стадії відновлення. Шварценеггер дотримується спеціальної дієти, йому заборонили займатися фізичною активністю, а також вживати алкоголь.

Нагадаємо, актор уже не вперше потрапляє під ніж хірурга. У 1997 році йому замінили аортальний клапан. На початку квітня в Мережі з’явилась інформація, що знаменитого бодибілдера та актора виписали з лікарні після перенесеної ще однієї операції.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, шоу-бізнес, арнольд шварценеггер
В тему