10 Травня 2018
Новини

Волохата модель-білявка підкорює соцмережі (фото)

Волохата модель-білявка підкорює соцмережі (фото)

Біла кішка з Нідерландів завоювала тисячі шанувальників за свій бездоганний зовнішній вигляд. На її сторінці  в «Інстаграмі» підписано понад 70 тисяч людей.

Приголомшлива біла кішечка, на прізвисько Заппа, народилася в Роттердамі та зараз живе із своєю господинею Ланою Верміген. 3-річна кішка привернула увагу інтернет-користувачів до своєї персони професійними фотознімками, які просто іскряться стилем, пише Joinfo.ua.

Господиня білосніжної кішки розповідає, що Заппа просто обожнює позувати. Сама Лана готує для своєї вихованки стильні наряди, а фото обробляє так, що вони схожі на обкладинки глянцевих журналів.

Про історію створення окремого профілю для фотографій кота Лана Вермінген розповідає небагато. Дівчина зазначає, що коли тільки завела собі улюбленицю, то постійно фотографувала її на телефон і не могла втриматися, щоб не опублікувати милу фотографію кішки в своєму профілі.

Потім, як уточнює Лана, її підписники почали скаржитися, що на її сторінці бачать тільки кота, і Лана вирішила створити окремий акаунт для своєї вихованки.

Лана Вермінген каже, що Заппа дуже доброзичлива і цікава кішечка, яка прагне досліджувати всі куточки в будинку. Натхненницею стилю та пози для кішки господиня називає знамениту американську модель Джіджі Хадід, відзначаючи, що це улюблена знаменитість її кицьки.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, тварини, мода, нідерланди, Фото
В тему