9 Травня 2018
Новини

Покупець загіпнотизував продавчинь та забрав усю виручку

Покупець загіпнотизував продавчинь та забрав усю виручку

У Єкатеринбурзі чоловік заговорив з продавцями продуктового магазину «Монетка», після чого вони добровільно віддали йому гроші з каси. Як це сталося, жінки пояснити не можуть. Пише Україна Кримінальна.

У відділ поліції № 15 надійшла заява, в якому йдеться: «відбулося розкрадання шляхом гіпнозу».

Згодом, як стало відомо, частина персоналу магазину брала товар на вулиці  і в цей момент прийшов чоловік, який попросив касирів розміняти йому 100 рублів. Після цього моменту жінки нічого не пам'ятають.

А, за словами очевидців, після нетривалої розмови продавці добровільно віддали йому 24 500 рублів, що були в касі. Ще хвилин десять після відходу відвідувача вони були не в собі, а коли прокинулися, виявилося, що нічого не пам'ятають.

У прес-службі поліції  повідомили: «До чергової частини відділу поліції № 15 надійшла заява про розкрадання грошових коштів з кас магазину на вулиці Бакинських Комісарів, 102. В даний час співробітники поліції проводять перевірку, в рамках якої встановлюють всі обставини події, опитують персонал торгової точки, встановлюють особу зловмисника. За підсумками перевірки буде прийнято процесуальне рішення. Збиток близько 20 тисяч рублів».

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, росія, гроші, поліція
В тему

Останні матеріали