8 Травня 2018
Новини

Що приготував гороскоп восьмого травня для волинян?

Що приготував гороскоп восьмого травня для волинян?

У цей день астрологи не рекомендують відвідувати місця масового скупчення людей. Варто остерігатися енергетичних вампірів – людей, які люблять скандалити, посваритися, плести інтриги.

8 травня буде сприятливим для наведення порядку вдома, рутинних занять.

Овен

Якщо є сумніви у справі, яку задумали – відкладіть її рішення до четверга. Підписувати договори, укладати угоди і погоджуватися на щось сьогодні варто тільки за стовідсоткової впевненості.

Телець

Сьогодні ви можете відчувати підвищений апетит – дозвольте собі поласувати чимось смачним, але за умови що воно буде ще й корисним. У цей день протипоказана важка їжа, м'ясо.

Близнюки

Сьогодні ваші «внутрішні демони» матимуть сильний вплив. Щоб не наробити дурниць, варто бути обачним і стежити за своїми словами, а головне – вчинками.

Рак

Астрологи рекомендують віддатися монотонній роботі, яка допоможе зберігати спокій і погасити дратівливість. Передбачливість, стриманість і охайність повинні стати головними вашими поводирями на цей день, саме вони вбережуть від дрібних негараздів і збережуть душевну рівновагу.

Лев

Запорука успіху – твереза голова і про це сьогодні слід пам'ятати, як ніколи. При цьому тверезим астрологи рекомендують бути як в переносному, так і в прямому сенсі цього слова.

Читайте також: Гороскоп на травень-2018

Діва

На матеріальне збагачення сьогодні розраховувати не варто. А ось гарна новина з нізвідки до вас таки прилетіти може. Добре йтимуть амурні справи. Увечері астрологи рекомендують відправитися на прогулянку, особливо тим, у кого немає пари.

Терези

Інтуїція сьогодні з вами буде грати в ігри – то підказувати правильне рішення, то буде підбурювати на серйозні дурниці. Тому перш за все думайте розсудливо і більше покладайтеся на рацію і логіку, ніж на внутрішнє чуття.

Скорпіон

Зараз ви максимально налаштовані на результат – скористайтеся цим і доведіть незакінчені справи до кінця. Однак перед тим, як починати що-небудь сьогодні – добре сплануйте свої дії, продумайте деталі.

Стрілець

Стрільцям в цей день буде легко «перегоріти», а тому треба зрозуміти коли насувається критичний момент і відволіктися на щось цікаве і приємне. Астрологи рекомендують зайнятися заспокійливими практиками, спостерігати за красою землі, тваринами або дітьми.

Козеріг

Козерогам сьогодні краще менше говорити, а більше робити. Намагайтеся уникати пліток. Корисно зайнятися вирішенням важливих проблем і не розмінюватися на дрібниці.

Водолій

Як би вас сьогодні не лякали конкуренти – робіть розпочату справу до кінця. Ви ж вклали в неї вже стільки сил! Давати іншим витрачати свої старання не варто.

Риби

Пам'ятайте одну з головних істин життя – немає нічого постійного. Якщо ви змиритися з тим, що все змінюється – пережити день буде легше.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, гороскоп на день
В тему