8 Травня 2018
Новини

8 травня: кого привітати з днем ангела

8 травня: кого привітати з днем ангела

Цього дня відзначають іменини чоловіки з іменем Марк і Сергій.

Як ім’я вплинуло на формування характеру нинішніх іменинників та яка доля чекає на «винуватців свята»?

МАРК

Марк має французьке коріння та походить від «marquis», що означає «маркіз».

У ранньому дитинстві особливо помітно те, що Марк егоцентричний. У міру дорослішання хлопчик починає маскувати цю рису за посмішкою, ввічливістю і готовністю до самопожертви. А в дитинстві Марк прагне до того, щоб члени його сім’ї займалися тільки ним одним. У школі болісно ставиться до успіхів інших, хоча і намагається приховати свою заздрість. Ставши дорослим чоловіком, Марк залишається терпимим до тих, хто не заважає його інтересам і не суперечить йому. Це благотворно позначається на його кар’єрних успіхах. Марк проявляє інтерес до читання, в його будинку багато книг іноземних авторів, різних газет. Марк любить карткові ігри, але, програючи, злиться, може поводитися досить безцеремонно. Марк доволі скритний, навіть для найближчих людей він не відкривається повністю.

У побуті Марк невибагливий, але в будинку він повинен почувати себе господарем. Дітей Марк виховує у слухняності, часом жорсткий до них. Часто сперечається, доводить свою правоту, любить вести розмови з дружиною і тещею. До шлюбу Марк підходить обережно, намагається підібрати собі дружину, яка зможе стати йому не тільки подругою, але і бездоганною помічницею, готовою пожертвувати своїми інтересами заради планів чоловіка. Йому важливо, щоб майбутня дружина визнавала інтелектуальну перевагу чоловіка, і байдуже, є вона насправді чи ні. Навряд чи Марк потерпить поруч із собою жінку з яскраво вираженою індивідуальністю, творчо обдаровану.

СЕРГІЙ

Ім’я Сергій має різні версії походження. За першою, найпоширенішою версією, воно походить від римського родового імені Sergius. Сергій – це древній римський рід, ведучий, що бере початок від троянців та означає «високий», «знатний».

За наступною версією, ім’я Сергій – це сучасна форма латинського «servi dei», що в перекладі означає «слуга Бога».

Як один з варіантів цієї версії – ім’я Сергій походить від латинського «Servus», що перекладається як «слуга».

Мало зустрінеш людей настільки ж товариських і відкритих світу, як Сергій. Він володіє глибиною почуттів і часом непередбачувано поводиться.

Із Сергія може вийти непоганий креативник – він легко висуває нові ідеї, в змозі самостійно реалізувати кожну з них. Можете бути впевнені, що всі, кого він приверне до процесу втілення, пройдуть з його боку ретельний відбір.

Сергію не властиво приховувати або намагатись інакше піднести всі грані свого характеру, тому і хороше, і погане в ньому завжди на видноті. 

Однак почуття Сергій намагається тримати в собі. Йому приємніше і легше діяти, ніж проявляти будь–які емоції. Здатність до співчуття й тактовність з’являються у цього чоловіка лише в солідному віці.

Сергій вважає себе хитрою людиною, але він часто недооцінює опонента і потрапляє в халепу. Для роботодавця Сергій – цінний працівник. Він дуже обов’язковий і сумлінний. Перше його прагнення при вдалому працевлаштуванні – це облаштування і налагодження робочого процесу. Однак зі своєю думкою він не буде лізти до всіх і кожного.

Образити Сергія нескладно, навіть дрібниця може зіпсувати йому настрій. З проблемами він частіше намагається впоратися самотужки, не покладаючись ні на кого. Своїх друзів Сергій дуже цінує і завжди готовий надати їм допомогу.

Жінки і веселі застілля перебувають у центрі захоплень чоловіка із цим іменем, але він не показує цього оточуючим. Доля Сергія складається, немов мозаїка, з поганих і хороших учинків, надмірної довіри і м’якості та, навпаки, стійкості і твердості в рішеннях.

У житті Сергію не вистачає блиску, і він всіляко прагне до нього. Цей чоловік обов’язково залишиться в пам’яті людей. Сергій володіє талантом знаходити вихід із найзаплутаніших ситуацій. У цьому йому допомагають його розумові здібності, здатні виявляти увагу і до цілого, і до деталей.

Жити із Сергієм дуже непросто. Його вчинки бувають непередбачувані. Сам же він легко оцінює людину одним поглядом і має розвинену інтуїцію. Коли Сергій поруч, із ним складно не сваритися, але коли він зникає з життя, то на думку спадають усі позитивні моменти з ним, а їх виходить не мало. Поведінка Сергія часто не вписується в громадські рамки моральності й моралі, вони для нього занадто вузькі.

З Сергїїв виходять найкращі батьки і чоловіки, а в супутниці життя ці чоловіки вибирають, як правило, спокійних і врівноважених жінок. Він у всьому прислухається до дружини, але і про свою думку не забуває.

У задоволеннях Сергій часто не знає міри. Він захоплюється музикою, любить ходити в кіно. У компанії Сергій заводій і балакун, не проти взяти участь у виставах і постановках. Прагнення втілювати і чималий творчий потенціал часто змушує Сергія вибирати кар’єру актора або композитора. Навіть якщо вибір чоловіка не впав на творчі професії, він прагнутиме стати керівником або працівником реклами. Тільки на таких позиціях зможе повністю розкрити власний потенціал.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, день ангела
В тему