6 Травня 2018
Новини

Принцеса Шарлотта поцілувала братика у першій його фотосесії

Принцеса Шарлотта поцілувала братика у першій його фотосесії

Щасливі батьки трьох дітлахів Герцогиня та Герцог Кембриджські опублікували перші фотознімки новонародженого сина принца Луї.

Британців, та й не тільки підданих Її Королівської Величності Єлизавети ІІ, зворушили перші фото новонародженого правнука королеви принца Луї. Хлопчика у його перші дні в стінах рідного дому – Кенсінгтонського палацу – сфотографувала мама Кетрін Міддлтон. Про це пише видання «Метро».

На одній зі знимок, де маленькому Луї всього три дні від народження, вінценосне дитя у біленьких одежках лежить на білосніжній подушечці. Треба відзначити, що на цьому фото малюк дуже схожий на свого тата, другого у черзі на британський престол принца Вільяма.

Та найбільше користувачів Мережі розчулила інша фотографія, опублікована прес-слцжбою монаршої родини. На ній старша сестричка немовляти Луї, принцеса Шарлотта, лагідно обіймаючи братика, легенько цілує його у лобик. Цю фотографію герцогиня зробила у третій день народження донечки, 2 травня.

Нагадаємо, поповнення у герцогській сім’ї сталося 23 квітня. Пара на той час уже ростила сина Джорджа та доньку Шарлотту. 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, великобританія, кейт міддлтон, принц вільям, принц луї артур
В тему