5 Травня 2018
Новини

5 травня 2018: що приготував гороскоп сьогодні для всіх знаків зодіаку?

5 травня 2018: що приготував гороскоп сьогодні для всіх знаків зодіаку?

Сьогодні буде досить спокійний день для всіх знаків зодіаку. Втім, напевно таким і повинен бути вихідний день.

Овен

 У цей день не перестарайтеся з вимогами щодо партнерів і підлеглих. Свої обов'язки не перекладайте на чужі плечі.

Телець

 Якщо у Тельців буде на сьогодні чіткий план, то вони зможуть встигнути все і навіть більше. Почитайте корисну літературу.

Близнюки

 Близнюкам доведеться економити і ще раз економити. Тільки так у вас вийде накопичити на відпустку потрібну суму,  та допомогти дітям в вступі до інституту.

Рак

 Події цього дня можуть спровокувати вас на непристойні вчинки. Завдяки підтримці близьких людей ви зумієте благополучно вийти з найскладніших ситуацій.

Лев

 У вашому житті з'являться люди з новими ідеями і пропозиціями. Не зовсім вдалим чином справи можуть складатися на особистому фронті.

Діва

 У Дів проявитися талант красномовства, так що зможете заманити всіх своїми розповідями. Дівам краще зайняти позицію спостерігача.

Терези

 Терези повинні бути готові до всіх змін, які відбудуться в особистому житті. Можливо, що вам зробить пропозицію кохана людина, або запросить в подорож колишній партнер.

Скорпіон

Положення планет може викликати бажання флірту, прагнення до розкріпачення, звільнення від умовностей. Використовуйте цей аспект для зміцнення сім'ї, так як він сприяє здоров'ю жінок, зачаттю і легкому перебігу вагітності.

Стрілець

 День підходить для переговорів, обговорення довгострокових планів і ділових зустрічей. Займіться пошуком необхідної інформації.

 

 

 

Козеріг

 Чим би не займалася команда, в якій є Козеріг, вона буде мати успіх, чи то спортивна гра або загальний творчий проект на роботі.

Водолій

 Водолій буде стурбований грошовою проблемою, відпусткою, що наближається,  і відносинами з обранцем. Тільки не намагайтеся вирішити всі і моментально, інакше наживете собі нових неприємностей.

Риби

День буде наповнений різними подіями, причому більшість з них приємно вас здивують і порадують. Зараз можуть надійти привабливі пропозиції, що стосуються професійної сфери діяльності та творчості.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, гороскоп на день
В тему

Останні матеріали