5 Травня 2018
Новини

5 травня: кого привітати з днем ангела

5 травня: кого привітати з днем ангела

Цього дня відзначають іменини чоловіки з іменем Віталій.

Як ім’я вплинуло на формування характеру нинішніх іменинників та яка доля чекає на «винуватців свята»?

ВІТАЛІЙ

Ім’я Віталій має латинське походження, з’явилося від Vitalis, яке дослівно перекладається «той, що належить до життя», «життєвий». Даному слову також приписуються значення «дає життя», «животворящий» і «життєздатний», тобто «Живий, (довго) живе». Віталій володіє сильним характером, який надає йому лідерські якості. Він активний, енергійний, динамічний, мужній. Здавалося б, з такими якостями цьому чоловікові важко бути гнучким в спілкуванні. Тим не менше, він здатний м’яко, але твердо утверджувати свої права і ідеї, іноді – з відтінком хитрості і опортунізму. У нього багато планів і багато великих ідей, хоча він повинен навчитися застосовувати їх на практиці. Власник цього імені трохи нервовий, так як йому потрібен вихід для своєї надлишкової енергії, в іншому випадку він може відчувати емоційний зрив або ж страждання. Якщо інтенсивність життя в даний час більша, ніж він може впоратися, Віталій буде мати тенденцію залишатися в ролі спостерігача, ніж в ролі справжнього учасника.

Проблеми і труднощі змушують його переглядати свій спосіб життя, знаходити нові шляхи і можливості. Віталій має глибоке почуття справедливості і може бурхливо реагувати на прояв будь–якої неправди, він може стати учасником різних груп, утворень, організацій, що мають щось спільне з його особистими поглядами на соціальні або політичні теми. З Віталієм досить легко знайти спільну мову, але він надає перевагу спілкуванню в площині логіки і раціоналізму, розмови на абстрактні та філософські теми він не вітає. У дитинстві Віталій активний хлопчик, завжди знаходить для себе цікаве заняття. Працьовитий і дуже прив’язаний до своєї сім’ї, тому готовий робити великі поступки, щоб зберегти гармонійні стосунки зі своїми близькими. Віталій прагне до миру, хоча сам він іноді оголошує війну. У володаря цього імені гостре почуття естетики, яке може пробудити у нього інтерес до мистецтва.

У сердечних справах Віталію доводиться важко, він постійно в пошуку досконалості. Як правило, він швидко втомлюється від відносин, прагне продовжувати свої пошуки тієї рідкісної перлини. З таким великим спектром можливостей Віталію відкрито багато дверей.

Може досягнути вершин у багатьох сферах мистецтва, естетики, харчування (шеф–кухар, дизайнер зачісок, поет, письменник, гід), або ж професій, що вимагають точності і ретельності (спортсмен, інженер, технічний працівник, вчений).

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, день ангела
В тему