3 Травня 2018
Новини

Затримали «плавунів-контрабандистів», які переплавляли цигарки румунам

Затримали «плавунів-контрабандистів», які переплавляли цигарки румунам

Четверо із шести затриманих прикордонниками «плавучих човників»-сигаретників були екіпіровані за вищим розрядом – у гідрокостюми.

Вранці четверга, 3 травня, прикордонники Мукачівського загону запобігли спробі незаконного переміщення через кордон тютюнової контрабанди. Про це повідомляє Державна прикордонна служба України.

На Закарпатті біля держрубежу з Румунією, а саме на ділянці відповідальності відділу «Солотвино», наряд затримав автомобіль і шестеро осіб, які мали на меті переправити до сусідньої країни 12 коробів цигарок. Причому четверо «човників-контрабандистів» були у гідрокостюмах: планували вплав подолати річкову ділянку кордону.

Наразі усі затримані для складання протоколів про адміністративне правопорушення,  передбачене ст. 204 КУпАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України», доставлені до прикордонного підрозділу. Вилучені тютюнові вироби передадуть співробітникам ДФС. Справу невдовзі скерують до суду, який і обере покарання «плавунам-контрабандистам».

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, прикордонники, контрабанда, цигарки, закарпаття
В тему