2 Травня 2018
Новини

Найбагатша людина світу не знає, куди витратити зароблене

Найбагатша людина світу не знає, куди витратити зароблене

Засновник і головний акціонер компанії Amazon Джефф Безос, який вважається найбагатшою людиною в світі, зізнався, що йому складніше придумати, як витратити гроші, ніж як їх заробити.

Його слова цитує uk.businessinsider.com.

Як пояснив мільярдер, вирішити, як розпорядитися фінансовими ресурсами, які є в його розпорядженні, «не так просто, як здається». «Ви не зможете витратити стільки грошей на другу вечерю в ресторані», – зазначив Безос.

За його словами, в цей час єдиний для нього ефективний спосіб витратити свої статки – реінвестувати зароблені кошти в інші компанії і «ставити по-крупному». Так, пише видання, щороку Безос віддає близько одного мільярда доларів на фінансування компанії Blue Origin, що розробляє космічний корабель. «Мені дуже пощастило, що я відчуваю, що у мене є конкретна місія з Blue Origin, яка, я думаю, неймовірно важлива для всієї цивілізації», – заявив мільярдер.

Він додав, що частину грошей витратив на відпустку, який провів разом зі своєю дружиною і чотирма дітьми в Норвегії. Крім того, Безос направив ще близько 12 мільйонів доларів на оновлення свого маєтку в Вашингтоні.

Загальні статки Джеффа Безоса становлять 131 мільярд доларів, з яких 125 мільярдів вартують акції Amazon. Його доходи особливо приросли за останній рік на тлі зростання котирувань акцій як у США цілому, так і Amazon зокрема. У січні агентство Bloomberg визнало Безоса найбагатшою людиною в історії.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, amazon, джефф безос, гроші
В тему